Hyvä Turun KY:n jäsen!

Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry järjestää sääntömääräisen syyskokouksen tiistaina 7.11.2023 klo 16:30 Turun kauppakorkeakoulun Osuuskauppasalissa. Yhdistyksen ylintä päätösvaltaa käyttää yhdistyksen kokous. Kokouksessa äänivaltaisia ovat kaikki yhdistyksen varsinaiset jäsenet. Omaa äänioikeuttaan voi käyttää vain paikan päällä kokouksessa. Kokousta voi seurata myös livestreamin kautta, mutta etänä ei siis ole mahdollista äänestää. 

Kokouksessa esitetään hyväksyttäviksi sääntömääräisinä Turun KY:n talousarvio, toimintasuunnitelma, jäsenmaksu, tilintarkastajien valinta ja kunniaseuran kokoonpano vuodelle 2024. 

Syyskokouksessa valitaan myös yhdistyksen hallitus vuodelle 2024. Ennakkoon ehdokkaaksi ilmoittautuneet ja heidän vastauksensa ennakkokysymyksiin voit lukea Turun KY:n nettisivuilta. Ehdolle voi asettua kuitenkin vielä itse syyskokouksessa sekä Elovena-salissa järjestettävässä hallitushaastattelussa maanantaina 6.11.2023 klo 17:15. Hallitushaastattelussa ei voi asettua ehdolle etänä. Hallitukseen hakijat saapuvat paikan päälle Osuuskauppasaliin ja kuntalaiset voivat seurata tilaisuutta ja esittää kysymyksiä joko paikan päältä tai livestreamin kautta. Linkki streamiin julkaistaan Facebookin kautta Turun KY:n syyskokous ja HalVa -tapahtumassa.

Kokouksen nopeuttamiseksi liitteisiin tulee perehtyä huolellisesti jo ennen kokousta ja mahdolliset muutosesitykset ja kysymykset miettiä etukäteen. Syyskokouksessa hallitushakijoiden esittäytymisaika on rajattu tarkoin, minkä takia kannustamme esittämään yleisökysymykset ehdokkaille jo hallitushaastattelussa kokousta edeltävänä maanantaina. Epäselvissä tilanteissa kysymyksiä voi ja kannattaa esittää jo etukäteen hallituksen puheenjohtajalle Frans Isolaurille (puheenjohtaja@tuky.fi).

Kokouksen liitteet on lähetetty KY-aktiivi sähköpostilistalle.

Syyskokous on tilaisuutesi vaikuttaa, joten tervetuloa käyttämään ääntäsi syyskokoukseen ensi viikolla!