Hyvä Turun KY:n jäsen,

Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry pitää sääntömääräisen syyskokouksensa tiistaina 18.11.2014 klo 16.15 Ravintola Montussa. Yhdistyksessä ylintä päätösvaltaa käyttää yhdistyksen kokous. Kokouksessa äänivaltaisia ovat kaikki yhdistyksen varsinaiset jäsenet. Omaa äänioikeutta voi käyttää vain paikan päällä kokouksessa! 

Kokouksessa esitetään hyväksyttäväksi vuoden 2015 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Lisäksi hallitus esittää hyväksyttäväksi viestintäohjesääntöä. Asiakirjat ovat liitteenä sekä Turun KY:n internetisivuilla.

Syyskokouksessa valitaan myös hallitus vuodelle 2015 sekä taloustoimikunnan puheenjohtaja. Ennakkoon ehdokkaaksi ilmoittautuneet ja heidän vastauksensa ennakkokysymyksiin voit lukea Turun KY:n hallitusvalintaportaalista. Ehdolle voi asettua kuitenkin vielä syyskokouksessa sekä maanantaina 17.11. klo 16 Osuuskauppasalissa järjestettävässä hallitushaastattelussa. 

Kokouksen nopeuttamiseksi liitteisiin tulee perehtyä huolellisesti jo ennen kokousta, ja mahdolliset muutosesitykset ja kysymykset miettiä etukäteen. Syyskokouksessa ehdokkaiden esittäytymisaika on rajattu tarkoin, minkä takia kannustammekin Teitä esittämään yleisökysymykset ehdokkaille jo hallitushaastatteluissa. 

Syyskokouksesta ja hallitushaastattelusta järjestetään myös Livestream, jonka linkki jaetaan Turun KY:n Facebook-sivulla. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme kysymään hallitushaastattelussa yleisökysymyksiä myös Streamin kautta seuraavilta. Myös tästä tarkempi ohjeistus tulee Facebookin kautta. 

 

Liitteet:

LIITE 1 Talousarvio 2015

LIITE 2 Toimintasuunnitelma 2015

LIITE 3 Kunniaseuran kokoonpano

LIITE 4 Viestintäohjesääntö

LIITE 5 Esityslista

 

Tervetuloa!

 

Ann-Sofie Leimu

Hallituksen puheenjohtaja

puheenjohtaja@tuky.fi