Hei Turun KY:n jäsen!

Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry pitää sääntömääräisen kevätkokouksensa keskiviikkona 6.4.2022 klo 16:30 Turun kauppakorkeakoulun LähiTapiola-salissa. Yhdistyksessä ylintä päätösvaltaa käyttävät yhdistyksen kokoukset. Kokouksessa äänivaltaisia ovat kaikki yhdistyksen varsinaiset jäsenet. Omaa äänioikeuttaan voi käyttää vain paikan päällä kokouksessa. Kokousta voi seurata myös livestreamin kautta, mutta etänä ei siis ole mahdollista äänestää.

Kokouksessa hyväksytään huomionosoitustoimikunnan kokoonpano ja lippu- nauha- ja merkkiohjesäännön päivitys. Lisäksi esitellään vuoden 2021 toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto sekä myönnetään vastuuvapaus edelliselle hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Kevätkokouksessa valitaan myös yhdistyksen taloustoimikunnan puheenjohtaja kaudelle 2022-2023. Ennakkoon ehdokkaaksi voi ilmoittautua ja ennakkovastauksiin vastata vielä tänään keskiviikkona 30.3. klo 23:59 mennessä Turun KY:n nettisivuilla. Sivuille päivitetään myös annetut ennakkovastaukset torstaina 31.3. Ehdolle voi asettua kuitenkin vielä itse kevätkokouksessa. Hakijat saapuvat paikan päälle LähiTapiola-saliin ja kuntalaiset voivat seurata tilaisuutta ja esittää kysymyksiä joko paikan päältä tai livestreamin kautta. Linkki streamiin julkaistaan Facebookin kautta Turun KY:n kevätkokous & taloustoimikunnan puheenjohtajan valinta -tapahtumassa. Jos haluat tietää lisää taloustoimikunnan puheenjohtajan tehtävistä, voit kysyä lisää nykyiseltä pestin haltijalta Alex Toiviaiselta (talous@tuky.fi).

Kokouksen sujuvuuden parantamiseksi toivomme, että perehdytte KY-Aktiivi -sähköpostilistalle lähetettyihin kokousmateriaaleihin jo etukäteen. Mikäli teillä on kysyttävää kokouksesta tai sen asialistasta, niin kysymyksiä voi ja kannattaa esittää jo etukäteen hallituksen puheenjohtajalle Juho Perttulalle (puheenjohtaja@tuky.fi).

Alla kokouksen asialista ja liitteet

Tervetuloa!

Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n kevätkokous

Aika: keskiviikkona 6.4.2022 klo 16:30

Paikka: LähiTapiola-Sali, Turun Kauppakorkeakoulu, Rehtoripellonkatu 3 20500 Turku

Asialista

1. Kokouksen avaus
2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
3. Kokouksen puheenjohtajan valinta
4. Ääntenlaskijoiden, pöytäkirjantarkastajien ja sihteerin valinta
5. Esityslistan hyväksyminen
6. Ilmoitusasiat
7. Huomionosoitustoimikunnan valitseminen (Liite 1, esittelijä: Ossa)
8. Lippu-, nauha- ja merkkiohjesäännön päivitys (Liite 2, esittelijä: Ossa)
9. Esitetään toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto (Liitteet 3, 4 ja 5, esittelijät: Abdullahi ja Sarmaja)
10. Tilinpäätöksen vahvistaminen, vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vuoden 2021 vastuuvelvollisille
11. Taloustoimikunnan puheenjohtajan eron myöntäminen
12. Taloustoimikunnan puheenjohtajan valitseminen kaudelle 2022-2023
13. Muut mahdolliset esille tulevat asiat
14. Kokouksen päättäminen

Liitteet: 

LIITE 1 – Esitys huomionosoitustoimikunnasta
LIITE 2 – Lippu-, nauha- ja merkkiohjesäännön päivitys
LIITE 3 – Turun KY toimintakertomus 2021
LIITE 4 – Turun KY tasekirja 2021
LIITE 5 – Turun KY tilintarkastuskertomus 2021
LIITE 6 – Esityslista