3, 2, 1, Hyvää uutta vuotta. Uusi vuosi, uusi minä. Tänä vuonna varmasti aloitan säännöllisen urheilun ja teen palautustehtävät hyvissä ajoin ennen deadlineja ja palaan järkevään unirytmiin heti kun arki alkaa ja… Tammikuu meni jo. Ensimmäinen kuukausi tästä vuodesta kaahasi ohi niin vauhdilla, että hyvä jos ehdin takavalot nähdä. Vuoden alussa tuntuu usein siltä, että aikaa on loputtomasti. Onhan edessäsi kokonainen vuosi ja se on suhteellisen pitkä aika. Aika on kuitenkin kulunut tavalleen tyypillisesti aivan liian nopeasti ja moni asia, joiden kuvittelin vuoden vaihtuessa olevan kaukana tulevaisuudessa, onkin jo miltein nurkan takana. Päätinkin nyt kartoittaa hieman, paljonko on aikaa muutamiin tuleviin tapahtumiin, jottei aika pääsisi jälleen kerran yllättämään tasaisella kulullaan. 

  • 11 päivää NESU-Dageneihin, ja aikaa ilmoittautua on vielä 6 päivää. 
  • 28 päivää tenttiviikon alkamiseen. Kannattaa muistaa varata exam-tentit ajoissa. 
  • 59 päivää Pikkulaskiaiseen. 
  • 83 päivää vappuun. Turun KY:n Vappu luonnollisesti ottaa tähän pientä varaslähtöä. 
  • 103 päivää kesäloman alkamiseen. Kesälomalle (kesätöihin) voi tietysti karata aikaisemminkin jos vain uurastaa kevään kurssit nopeasti pois alta.
  • n.100 – 120 päivää aikaa päästä kesäkuntoon. Tästä päivästä ei voi olla varma koska suomen kesä tulee silloin kun se haluaa. Tai on tulematta ollenkaan. Joka tapauksessa vielä ehtii ruveta treenaamaan ja punttisaleiltakin löytyy taas tilaa, kun  ensimmäiset new year, new me -treenaajat ovat jättäneet leikin kesken.
  • 137 päivää juhannukseen. Jos on kaveriporukan kesken ollut puhetta, että olisi kiva mennä viettämään Juhannusta yhdessä vaikka vuokramökille, niin sopivia mökkejä kannattaisi ruveta piakkoin tiirailemaan.
  • 151 päivää Ruisrockiin. Liput Ruissiin on huomattavasti helpompaa napata talteen nyt, ettei tarvitse kolmea päivää ennen festareita huhuilla lippua epätoivoisesti facebook-kirppareilta.

Nyt kun olemme tietoisia tulevista tapahtumista, voimme heti aloittaa niihin valmistautumisen. Tai no, jos kuitenkin otetaan tämä päivä vähän rennommin ja katsotaan asiaa sitten huomenna. Tarkemmin kun miettii niin eihän tässä ole vielä mikään kiire. 

Frans Isolauri
NESU-vastaava