Hei sinä siellä! Juuri sinä! 

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana järjestämässä Turun KY:n arvokkainta juhlaa. Tänä vuonna rakas TuKY täyttää 71 vuotta ja nyt on aika kerätä tehotiimi järjestämään tämä vuoden kohokohta eli vuosijuhlat. 

Nämä 71. vuosijuhlat tulevat symbolisoimaan uuden aikakauden alkua ja vahvaa yhteenkuuluvuutta, joka ei katoa edes poikkeuksellisissa maailmanoloissa.  Vuosijuhlat eivät ole ainoastaan yksi ilta vaan kokonainen juhlakausi, joka jättää ikuisen jäljen ja lämpimän muiston jokaiseen osallistujaan.  Tänä vuonna on luvassa juhlakausi, joka tulee kunnioittamaan perinteitä ja tuomaan uusia konsepteja. 

Kahden emännän johdolla vuosijuhlatiimi vastaa Turun KY:n 71. vuosijuhlakauden ideoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta.  Koska tämä juhla koostuu useammasta osasta ja on todella suuri kokonaisuus, niin tarjolla on tehtäviä monipuolisesti jokaiselle vuosijuhlakauden järjestämisestä kiinnostuneelle. Olitpa etäilevä pupu tai gradua kirjoittava rusakko, et varmasti tule katumaan tiimiin lähtemistä!

Vuosijuhlatiimi tulee muodostumaan vuonna 2021 tiimeistä, jotka on koottu aikaisempien vuosien kokemusten perusteella ja työtaakkoja jaettu mahdollisemman tasaisesti. Tiimihaun ja perehdytyksen jälkeen määritellään tarkemmat vastuualueet tiimin sisällä. 

Vuonna 2021 tiimiin valitaan 11 mahtavaa persoonaa ja vastuualueita on seuraavia: 

– Fiinitiimi (2 hlö): Vastuussa Pääjuhlasta
– Juhlatiimi (2 hlö): Vastuussa Cocktail-tilaisuudesta, jatkoista ja jatkojen jatkoista
– Sillistiimi (2 hlö): Vastuussa Silliksestä
– Markkinointitiimi (2 hlö): Vastuussa viestinnästä ja visuaalisesta ilmeestä
o Edellytämme tähän pestiin jonkinlaista kokemusta AD-tehtävistä tai muita soveltuvia taitoja
– Rahoitustiimi (3 hlö): Vastuussa yritysyhteistyöstä ja rahoituksesta
o Yksi controller
o Kaksi yrityssuhdevastaavaa
o Tarkennathan hakemuksessasi, kumpaan tehtävään haet 

Nyt on etsinnässä oma-aloitteisia, tehokkaita ja luovia kuntalaisia, joilla on halua kehittää tapahtumaa eteenpäin. Toivomme että hakijat pysyvät sitoutumaan projektiin täysillä ja ovat sopeutumiskykyisiä, kekseliäitä ja motivoituneita. 

Tiimeihin haetaan yksin ja hakea voi vuosikurssista riippumatta. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja palava halu osallistua heräsi, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa mainitset seuraavat asiat: 

– Mihin tiimiin haet ensisijaisesti (max. 3 tiimiä tärkeysjärjestyksessä)?
– Millaista kokemusta tai osaamista sinulla on, joka voisi hyödyttää sinua tässä tehtävässä?
– Kuvaile visiotasi 71. vuosijuhlille (voit halutessasi lisätä hakemukseesi visuaalisen elementin esim. mood boardin)
– Oletko ollut TuKYn toiminnassa mukana? Missä?

Aiempi kokemus muiden tapahtumien, erityisesti vuosijuhlien, järjestämisestä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Haku aukeaa tiistaina 16.3. ja hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen kulttuuri@tuky.fitiistaihin 30.3. klo 23.59 mennessä. 

Lisätietoa pesteistä ja tiimeistä saa vuosijuhlatuottajaparilta Anastasia Goryshinalta (angory@utu.fi) ja Anna Sandilta (aesand@utu.fi). 

Onnea kaikille hakijoille, odotamme innolla hakemuksianne! 

Terveisin, 
Anastasia ja Anna