Turun KY hakee uusia jäseniä yhdistyksen taloustoimikuntaan

Haemme yhdistyksen taloudesta vastaavaan taloustoimikuntaan jäseniä toistaiseksi voimassaolevaan luottamustoimisuhteeseen. Taloustoimikunnassa on sääntöjen mukaisesti 5–10 jäsentä, ja jäsenet nimittää yhdistyksen hallitus taloustoimikunnan puheenjohtajan esityksestä.

Mikä on taloustoimikunta?

Taloustoimikunta on asiantuntijaelin, joka vastaa järjestötalouden pitkän aikavälin taloudellisesta suunnittelusta, sijoitussalkun hallinnoinnista sekä omistajaohjauksesta. Lisäksi se ottaa kantaa jäsenistön ja toimijoiden taloudellisiin avauksiin, ideoihin ja investointitarpeisiin. Se kokoontuu noin 6 kertaa vuodessa.

Taloustoimikunta on loistava paikka oppia, miten monipuolista varallisuutta ja taloutta johdetaan!

Haku ja sen edellytykset

Taloustoimikuntaan voi hakea kuka tahansa yhdistyksen jäsen vuosikurssista riippumatta. Edellytämme hakijoilta opintojen tai työkokemuksen myötä kertynyttä osaamista joltain talouden osa-alueista, kuten laskentatoimi-, rahoitus- tai yritysjuridiikka. Lisäksi hakijoilla tulee olla kiinnostusta tehdä valmistelu- ja selvitystyötä taloustoimikunnalle. Eduksi haussa katsotaan erikoistuminen vastuullisuusasioihin ja/tai juridiikkaan. Lisäksi kokemus ja tietotaito Turun KY:n toiminnasta, etenkin taloudellisesta, katsotaan eduksi.

Hae lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: talous@tuky.fi 

Haku on auki 11.1.-24.1.2021 klo 23:59 asti. Valinta tehdään helmikuun aikana.

Lisätietoa taloudesta ja taloustoimikunnasta voi löytää esimerkiksi TuKYn toimintasuunnitelmasta 2021, sekä taloutta ohjaavista strategioista- ja ohjesäännöistä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä taloustoimikuntaan tai hakuprosessiin liittyen, voit kääntyä allekirjoittaneen puoleen!

Alex Toiviainen, Taloustoimikunnan puheenjohtaja