Miltä tuntuu oikea valta ja Tuomiokirkon kokoinen auktoriteetti? Mitä salaisuuksia Parkki kätkeekään sisäänsä?

Parkkiryhmä täydentää rivejään kuudella uljaalla soturilla, ja juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö!

Parkkiryhmä on Turun KY:n toimielin, joka huolehtii Parkin toiminnasta, kunnossapidosta ja kehittämisestä Kuntamestarin johdolla. Käytännössä tämä tarkoittaa käyttäjien kouluttamista, tarvittavien hankintojen tekoa, siivousjäljen tarkistamista sekä pienimuotoisia huoltotoimenpiteitä. Parkkiryhmäläisiä ei siis tavata mopinvarresta, vaan he käskevät huolimattomat Parkin varaajat takaisin viimeistelemään urakkansa. Raskas työ vaatii raskaat huvit, ja parkkiryhmäläisiä hemmotellaankin muun muassa ilmaisilla Parkin käyttöoikeuksilla, villeillä virkistysilloilla ja muilla mahtavilla bonuksilla. Parkkiryhmäläisenä saa myös roimasti kokemusta vastuutehtävistä ja uusia ystäviä!

Parkkiryhmään voivat hakea kaikki Turun KY:n jäsenet vuosikurssista riippumatta. Ensisijaisesti haemme kuitenkin ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijoita jatkuvuuden turvaamiseksi. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi, edellytyksenä kuitenkin vähintään vuoden sitoutuminen Parkkiryhmän toimintaan. Parkkiryhmän jäsenyys ei estä hakemasta muihin vastuutehtäviin, vaan päinvastoin Parkin tuntemuksesta on hyötyä monissa muissa pesteissä! Työmäärä ei myöskään rajoita osallistumista johonkin muuhun toimintaan!

Hakiessa katsotaan eduksi:

  • Motivaatio ja sitoutuneisuus Parkkia ja Parkkiryhmää kohtaan
  • Luotettavuus ja suoraselkäisyys
  • Näkemys Parkin kehittämisestä

Parkkiryhmän uudet jäsenet valitaan hakemuksen perusteella. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen kuntamestari@tuky.fi, jossa kerrot miksi juuri sinut tulisi valita Parkkiryhmän jäseneksi. Haku umpeutuu 30.09. Kello 23:59. Voit myös kysyä lisätietoja Parkkiryhmän toimintaan tai hakemiseen liittyen edellä mainitun osoitteen kautta.

Juho Kärkkäinen
Kuntamestari – Turun KY