Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun. 

OP:n Kiitorata-trainee 

Trainee-tehtäviä on jälleen tänä vuonna tarjolla monipuolisesti eri opintotaustan (kaupallinen, juridiikka, tietotekniikka ja tietojenkäsittely, matematiikka ja fysiikka, taloushallinto, markkinointi ja viestintä, jne.) omaaville tulevaisuuden osaajille eri liiketoiminta-alueillamme. Tehtävät ovat aidosti vastuullisia ja tarjoavat sinulle loistavan tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta ja kehittää osaamistasi finanssialan ytimessä. Kasvutarinaasi OP:lla tukevat yrityksemme rautaiset ammattilaiset, henkilökohtainen mentorisi ja HR-tiimimme.  

Etsimämme traineen tuntomerkit 

Olet lähtökohtaisesti utelias ja tiedonjanoinen korkeakoulu-, jatko-opiskelija tai vastavalmistunut. Haluat aktiivisesti syventää omaa osaamistasi ja olet innostunut oppimaan uutta. Uskallat rohkeasti myös sanoa omia näkemyksiä ja ideoitasi ääneen, yhteistyökyky ja verkostoitumistaidot tulevat sinulta selkärangasta.  

Tarkemmat tehtäväkohtaiset osaamisvaatimukset ja kuvaukset löydät OP:n urasivuston Kiitorata-välilehdeltä löytyviltä työpaikkailmoituksilta. 

Monta hyvää syytä hakea! 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk. 

Näin hakuprosessimme etenee: 

● Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta. 

● Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme video- tai ryhmähaastatteluihin ko. tehtävään sovellettavan esikarsintamenetelmän mukaisesti. 

● Video- ja ryhmähaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki video- ja ryhmähaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä. 

● Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä. 

● Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021. 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa! 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustuthan monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetät hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.