turun_ky_hakee-21

Hae Turun KY:n Edunvalvontajaostoon vuodelle 2015!

Haluatko eturivin paikat, kun neuvotellaan opiskelijoiden eduista niin hyvinvoinnin kuin koulutuksenkin saralla? Kiinnostaako sinua toimia mielenkiintoisten kampanjoiden ja projektien parissa sekä ansaita tärkeää järjestötoimintakokemusta? Onko sinulla ideoita ja intoa alkoholittoman toiminnan kehittämiseksi? Jos vastasit ’kyllä’ vähintään yhteen edellisistä, olet juuri oikea tyyppi EVAan eli Turun KY:n Edunvalvontajaostoon!

IMG_1281mm

 EVA järjestää muun muassa rentoja lautapeli-iltoja, opiskelijoille suunnatun Hyvinvointiviikon, verenluovutuksen yhteistyössä SPR:n kanssa, alkoholittoman mökkiviikonlopun sekä Pimp my Overalls! –tapahtuman. Jaosto päivittää myös Turun KY:n nettisivujen tenttiarkistoa sekä ottaa kantaa koulutus- ja sosiaalipoliittisiin kysymyksiin. Vuoden 2015 Edunvalvontajaosto pyrkii yhä enemmän kasvattamaan rooliaan edunvalvonnassa niin koulutuspoliittisissa kuin sosiaalipoliittisissa asioissa.

Vuoden 2015 hallitus tulee koostumaan koulutuspoliittisen (kopo) ja sosiaalipoliittisen (sopo) puolen edustajista.

 •  Sopo-puolen edustajat (3-4) vastaavat ensisijaisesti EVAn tapahtumien ja kampanjoiden toteuttamisesta.
 •  Kopo-puoli koostuu viidestä laitosvastaavasta, joiden tehtävänä on muun muassa pitää yhteyttä kauppakorkeakoulun laitoksiin sekä tehdä yhteistyötä oppiaineiden ainejärjestökopojen kanssa:
  • markkinoinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan laitosvastaava
  • johtamisen ja yrittäjyyden laitosvastaava
  • laskentatoimen ja rahoituksen laitosvastaava
  • taloustieteen laitosvastaava
  • kielten ja liikeviestinnän yksikön vastaava

Edunvalvontajaoston puheenjohtaja vuonna 2015 on Turun KY:n sosiaalipoliittinen vastaava Salla Maijala. Varapuheenjohtajana toimii Turun KY:n koulutuspoliittinen vastaava Paula Peltomaa.

IMG_1667mIMG_1928mIMG_9815mmpmo1 (20)mallimerkki_pupuIMG_9464m

Hakeminen EVAan tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hyvinvointi@tuky.fi. Lisätietoa EVAn toiminnasta ja hallitushausta voi myös kysyä samaisesta osoitteesta.Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan vuosikurssi, pääaine, aikaisempi järjestötoimintakokemus, kuvankäsittelytaidot ja syy, minkä takia hakee Edunvalvontajaostoon. Kuvaile hakemuksessasi itseäsi muutamalla sanalla. Kerrothan hakemuksessasi myös mistä tehtävästä olet ensisijaisesti ja toissijaisesti kiinnostunut. On siis mahdollista hakea sekä sosiaalipoliittiseksi jäseneksi että laitosvastaavaksi samaan aikaan. Haku on avoin kaikille Turun KY:n jäsenille vuosikurssista ja pääaineesta riippumatta.

 

Haku päättyy sunnuntaina 7.12.2014 klo 23:59.

 

Tulevaa vuotta innolla odottaen,

Salla Maijala, Turun KY:n sosiaalipoliittinen vastaaava 2015

Paula Peltomaa, Turun KY:n koulutuspoliittinen vastaava 2015

&

Laura Vähäsaari, Turun KY:n hyvinvointi- ja tutorointivastaava 2014

Sofi Laiho, Turun KY:n koulutuspoliittinen vastaava 2014