CIA TuKY edistää Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoiden kotikansainvälistymistä sekä kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvontaa. CIA TuKYn toiminnan pääpaino on englanninkielisten tapahtumien tuotannossa, TuKYn englanninkielisen viestinnän toteutuksessa sekä vaihto- ja harjoittelumahdollisuuksista tiedottamisessa. 

Hallituslaisena pääset ideoimaan ja toteuttamaan toimintaa, joka tuo yhteen tutkinto- sekä vaihto-opiskelijat. Lisäksi saat eturivin paikan keskustelussa Turun kauppakorkeakoulun vaihto-opiskelumahdollisuuksista. Jaostolaisena pääset osaksi Turun KY:n toimintaa sekä tutustumaan lukuisiin uusiin ihmisiin.

Haku CIA TuKYn hallitukseen vuodelle 2021 on auki 16.-29.11.2020 (klo 23:59 asti). 

Jaossa on seuraavat pestit: 

  • Varapuheenjohtaja
  • Tiedottaja/Art Director
  • Rahastonhoitaja
  • Yrityssuhdevastaava
  • Sihteeri/Kehitysyhteistyövastaava
  • Markkinointivastaava 

Vuonna 2021 CIA TuKYn puheenjohtajana toimii Venla Monto. 

Hae hallitukseen lähettämällä hakemuksesi sekä kuvasi osoitteeseen international@tuky.fi. Hakemuksen tyyli ja muoto on vapaa, mutta pyydämme, että vastaat hakemuksessasi ainakin alla oleviin kysymyksiin. Voit myös halutessasi vastata osaan kysymyksistä videolla tai lähettää vapaamuotoisen videotervehdyksen hakemuksen lisäksi. 

Hakukysymykset:

1. Esittele itsesi ja persoonasi lyhyesti.

2. Perustele, mitkä pestit kiinnostavat sinua eniten ja miksi sopisit niihin? (top 2)

3. Kerro englanniksi, kuinka edistäisit kansainvälisyyttä Turun kauppakorkeakoulussa.

4. Vapaa sana. Voit esimerkiksi kertoa kokemuksistasi, mielenkiinnon kohteistasi yms.

Haku on avoin kaikille Turun KY:n jäsenille vuosikurssista riippumatta. Eduksi katsotaan motivoituneisuus sekä relevantti kokemus kansainvälisistä asioista ja haettavista pesteistä. 

Kysymyksiä CIA TuKYn toiminnasta tai hallitushausta voi esittää sähköpostilla osoitteeseen international@tuky.fi tai CIA TuKYn sosiaalisessa mediassa. Tämänhetkistä hallitusta voit myös jututtaa Läksyparkissa 17.11. Klo 12-16 Parkilla. Pestiesittelyt löydät Instagramistamme, @cia_tuky.

Onnea hakuun!