Etsimme Bar Monttuun positiivisella palveluasenteella varustettua baarimestaria 1.12.2021 alkavaan työsuhteeseen. Uusi ja nykyinen baarimestari työskentelevät loppuvuoden ajan samanaikaisesti ja tammikuun alusta uusi baarimestari työskentelee itsenäisesti. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän opiskelijatoiminnan ytimessä, jossa pääset hyödyntämään myynti- ja markkinointitaitojasi sekä suunnittelemaan ja järjestämään erilaisia tapahtumia. 

Baarimestarina vastaat Bar Montun toiminnasta, ja työpäiviisi kuuluu erilaisia tehtäviä kuten juomavalikoiman suunnittelua ja tilausten tekemistä, laskutusta ja varastonhallintaa sekä toiminnan suunnittelua ja kehitystä. Pääset myös käyttämään esimiestaitojasi toimiessasi tiiminvetäjänä alkuvuodesta valittavalle baaritiimille, jonka saat avuksesi tapahtumien järjestämiseen. 

Hakijalta edellytetään intoa tapahtumien järjestämiseen, huolellista ja järjestelmällistä työotetta, jotta varasto ja kassa pysyvät ajan tasalla, perehtyneisyyttä Turun KY:n toimintaan ja kiinnostusta Bar Montun markkinointiin. Eduksi katsotaan uusia ideoita toiminnan kehittämiseen. Jos sinulla lisäksi on jo anniskelupassi, kokemusta ravintola- tai baarityöstä tai esimiehenä olemisesta, se on iso plussa! Asenne kuitenkin ratkaisee, sillä perehdytämme sinut alan osaajaksi ennen työsuhteen alkua. 

Baarimestari on yksi Turun KY:n neljästä työntekijästä. Työsuhde on osa-aikainen ja sopii erinomaisesti opiskelujen rinnalle. Toimistotyön lisäksi iltatapahtumia on vuodessa noin 5–10 kpl ja After Workit pyritään järjestämään lähes joka viikko, poislukien kesäaika. Työvuorot tapahtumissa ja aftereilla sovitaan ja jaetaan baaritiimin kesken, joten työ ei poissulje juhliin osallistumista vapaa-ajalla. 

Baarimestarille maksetaan kiinteän opintukiystävällisen kuukausipalkan lisäksi 100 €:n korvaus iltatapahtumista, sekä 30 €:n korvaus After Workin pitämisestä. Koska baarimestari on Bar Montun anniskelusta vastaava henkilö, hän tarvitsee anniskelupassin, jonka Turun KY kustantaa tarvittaessa. Tehtävä on aluksi vuoden mittainen, minkä jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. 

Jos pesti kuulostaa kiinnostavalta ja haluat osaksi Turun KY:n upeaa työntekijöiden joukkoa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen kuntamestari@tuky.fi maanantaihin 15.11.2021 klo 23:59 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, järjestämme haastattelut tehtävään viikolla 46 ja valinta tehdään viikolla 47. Koulutus ja perehdytys alkavat iltatapahtumissa perjantaina 3.12. ja lauantaina 4.12. 

Lisätietoja baarimestarin pestiin liittyen voi kysellä nykyiseltä baarimestarilta Vertti Pehkoselta (monttu@tuky.fi) tai kuntamestari Aino Kairiselta (kuntamestari@tuky.fi). Suosittelemme lämpimästi myös osallistumaan keskiviikkona 3.11. Bar Montussa järjestettäviin HalVa Aftereihin.