Vapputiimi vastaa Turun KY:n vappukauden organisoinnista ja taltioinnista sekä vapputapahtumien toteutuksesta yhdessä vapputuottajan, varapuheenjohtajan ja jaostolaisten kanssa. Vapputiimissä pääset ideoimaan ja toteuttamaan yhtä Suomen suurimmista vappukonsepteista, kartuttamaan arvokasta tiimityöskentely- ja organisointikokemusta sekä ennen kaikkea nauttimaan vapusta täysin rinnoin! Pestit ovat melko kevyitä, ja työtehtävät sijoittuvat pääosin ajalle ennen vappua. 

Aikaisempi kokemus Turun KY:n toiminnasta tai itse pestien työnkuvasta ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan kuitenkin eduksi. Innokkaalla asenteella, hyvillä ideoilla ja reippaalla tekemisellä pääsee pitkälle. Kaikkiin pesteihin perehdytetään. Hae rohkeasti mukaan!

Vuonna 2021 varaudumme järjestämään myös niin sanotun hybridivapun. Tuothan hakemuksessasi esiin ideoita myös vaihtoehtoisen vapun järjestämiseen.

Vapputiimin pestit:

Markkinointi (1-2)

Markkinointivastaava(t) organisoi jaostotiedottajien kanssa tapahtumien viestintää ja huolehtii vapun yleisestä tiedotuksesta sekä lipunmyynnistä yhdessä vapputuottajan kanssa. Markkinointivastaava on myös vastuussa tapahtumien bannereista yhdessä TuKYn viestintävastaavan kanssa. Tässä tehtävässä katsotaan eduksi niin kirjallinen kuin myös graafinen osaaminen. 

Yrityssuhteet (1-2)

Yrityssuhdevastaava(t) huolehtii vapun yleisistä yrityssuhteista. Tehtävään kuuluu yritysten kontaktointia ja vapun yrityssuhteiden koordinointia yhdessä jaostojen yrityssuhdevastaavien kanssa. Yrityssuhdevastaavan tehtävässä vaaditaan neuvottelutaitoja ja ymmärrystä yritysyhteistyön hoitamisesta, mutta tehtävä on opittavissa, mikäli kiinnostusta löytyy. Yrityssuhdevastaava tulee työskentelemään myös yhdessä myyntipäällikön ja COREn kanssa.

Valokuvaaja

Valokuvaaja vastaa vapputapahtumien valokuvauksesta. Hakijalta toivotaan löytyvän tarvittava kuvauskalusto ennestään. Myös aikaisempi harrastuneisuus katsotaan eduksi. Valokuvaaja ja videokuvaaja tekevät tiivistä yhteistyötä ja voivat tarvittaessa jakaa tehtäviään.

Videokuvaaja

Videokuvaajan tehtävä on tuottaa vappuvideo niin videokuvaamisen kuin editoinninkin osalta. Hakijalta toivotaan löytyvän tarvittava kuvauskalusto ennestään. Aikaisempi harrastuneisuus katsotaan eduksi.

Haku on auki 30.11.-13.12.2020. Vapaamuotoiset hakemukset sekä CV tulee lähettää sunnuntaihin 13.12.2020 klo 23.59 mennessä osoitteeseen vappu@tuky.fi. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haluaisit, mikä sinua kiinnostaa vapputuotannossa ja ideoitasi sekä normaaliin että hybridivappuun. Lähetäthän hakemuksesi PDF:nä. Tehtäviin voi hakea yksin tai parin kanssa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä vapputiimin toiminnasta tai pesteistä, niin olethan rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Aikaisempien vuosien vappuvideoita pääset fiilistelemään esimerkiksi täältä.

Satu Hynninen, vapputuottaja 2021