Hae Turun KY:n Edunvalvontajaostoon vuodelle 2019!

Haluatko eturivin paikan, kun neuvotellaan opiskelijoiden eduista niin hyvinvoinnin kuin koulutuksenkin saralla? Kiinnostaisiko olla mukana järjestämässä rentoja, kaikille avoimia tapahtumia? Kenties haluaisit ajaa opiskelijaympäristöömme liittyviä asioita kampanjoiden ja projektien parissa? Onko sinulla ideoita ja intoa toiminnan kehittämiseksi? Entäpä haluaisitko ainakin viettää järjestötoiminnan parissa opiskeluajan hauskimman ja antoisimman vuoden?

EVA järjestää rentoja tapahtumia leffailloista mökkireissuihin, Hyvinvointipäivät sekä verenluovutuksia yhteistyössä SPR:n kanssa. EVA kampanjoi myös opiskeluympäristöä edistävistä asioista sekä ottaa kantaa koulutus- ja sosiaalipoliittisiin kysymyksiin.

 

EVA hakee nyt seuraajia näihin pesteihin:

  • ​Varapuheenjohtaja
  • Sihteeri
  • Rahastonhoitaja
  • Tiedottaja
  • AD
  • Yrityssuhdevastaava

 

Edunvalvontajaoston puheenjohtaja sekä koulutuspoliittinen vastaava valitaan erikseen ensi tiistaina Turun KY:n syyskokouksessa 13.11. (ehdolle voi vielä asettua!)

​Koko jaosto vastaa yhdessä EVAn tapahtumien ja kampanjoiden sekä kopotempausten suunnittelusta ja toteuttamisesta. Sen lisäksi suurin osa jaostolaisista toimii opiskelijaedustajina eri toimikunnissa kertomassa opiskelijoiden mielipiteitä ja keskustelemassa kauppakorkeakoulun henkilökunnan kanssa. Opiskelijaedustustehtävät jaetaan jaostolaisten kesken vuoden alussa kunkin omien kiinnostusten ja vahvuusalueiden mukaan. Ei siis tarvitse olla aikaisempaa edunvalvontakokemusta, vaan oma kiinnostus vaikuttamiseen riittää.

Haku on avoin kaikille Turun KY:n jäsenille vuosikurssista riippumatta – oma innostus päästä vaikuttamaan edunvalvontaan ja järjestämään rentoja tapahtumia on tärkeintä.

Hakeminen pesteihin tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen sopo@tuky.fi. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan vuosikurssi, (suunniteltu) pääaine, aikaisempi järjestökokemus, erityistaidot (esim. kuvankäsittely, valokuvaus, some) ja syy, minkä takia hakee Edunvalvontajaostoon. Kuvaile hakemuksessasi itseäsi muutamalla sanalla. Kerro hakemuksessasi myös mistä pestistä olet ensisijaisesti ja toissijaisesti kiinnostunut.

 

Haku päättyy torstaina 24.11. klo 23:59. Lisätietoa EVAn toiminnasta ja hallitushausta voi kysyä osoitteesta sopo@tuky.fi tai avoimessa syyskokouksessa ti 20.11. klo 16.00 luentosalissa 01. Linkki hallitusinfon facebooktapahtumaan: https://www.facebook.com/events/196732221231386/

Tulevaa vuotta innolla odottaen,

Sanna Varjonen, Turun KY:n sosiaalipoliitiinen vastaava 2018 

Sandra Saranpää, Turun KY:n koulutuspoliittinen vastaava 2018