Haluatko päästä mukaan kansainväliseen ja moderniin tilintarkastusyhteisöön? Haluaisitko tietää, mitä tilintarkastajan työ käytännössä pitää sisällään ja minkälaisia mahdollisuuksia ura tilintarkastuksen parissa tuo tullessaan?

Me EY:llä haluamme tutustua teihin mahdolliset tulevaisuuden EYläiset, ja kertoa miltä näyttää tilintarkastajan arki EY:llä. Järjestämme Panimoravintola Koulussa keskiviikkona 28.9.2022 klo 17.30–20.30 kaikille tilintarkastuksen urasta kiinnostuneille avoimen rekrytointitapahtuman. Tapahtumassa pääset tutustumaan tilintarkastajiimme, jotka kertovat mm. omia uratarinoitaan sekä kehittymismahdollisuuksista EY:llä. Illan aikana osallistujilla on myös mahdollisuus päästä keskustelemaan suoraan EYläisten kanssa ja esittämään omia kysymyksiä tilintarkastukseen ja tilintarkastajan uraan liittyen. Tapahtumassa esitellään myös EY:n laaja trainee-ohjelma.

EY hakee yhteisöönsä opintojen loppuvaiheessa olevia sekä vastavalmistuneita, joka tarkoittaa, että tapahtuma on lähinnä kohdistettu 4. vuosikurssin ja sitä vanhemmille opiskelijoille. Mikä parasta, tilintarkastajan työ onnistuu helposti hybridityönä kaikilla Suomen toimistoillamme, joten elämä Turussa voi jatkua työpaikasta huolimatta.

Tarjoamme illan aikana osallistujille syötävää ja juotavaa, joten ilmoittauduthan mahdollisimman pian ilmoittautumislinkin kautta, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on sitova ja linkki sulkeutuu torstaina 22.09.2022. Peruutukset ottaa vastaan ja lisätietoa antaa Elis Höckerstedt (elis.hockerstedt@fi.ey.com). Nähdään Koulussa!  

Mitä: EY rekrytointiilta tilintarkastuksesta (ja muusta) kiinnostuneille
Missä: Panimoravintola Koulu, Wilhelmina -Sali
Milloin: 28.09.2022 kello 17.30 eteenpäin

Ilmoittautuminen päättyy: 22.09.2022
Ilmottautumislinkkihttps://link.webropol.com/s/EYTurkuRekryilta