EY hakee tilintarkastukseen tiimiassistentteja ja harjoittelijoita useaan eri kaupunkiin:

Tiimiassistentti tilintarkastuksen tiimiin Turkuun
”EY etsii Turun toimistolle aikaansaavaa ja oma-aloitteista työkaveria työskentelemään osana tilintarkastuspalvelujen assistenttitiimiä, jonka tehtävänä on varmistaa liiketoiminnan tukitoimintojen ja asiakastoimeksiantojen sujuvuus. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae nyt tai viimeistään 29.5.2022!”
EY | Jobs and Careers (yello.co)
 
 
Tiimiassistentti tilintarkastuksen tiimiin Tampereelle
”EY etsii Tampereen toimistolle pitkäjänteistä ja järjestelmällistä tiimiassistenttia, jonka tehtävänä on tukea motivoitunutta asiantuntijatiimiä. Jos sinulla on motivaatiota oppia uutta, kehittää itseäsi ja kasvaa osaksi tiimiämme, hae nyt tai viimeistään 29.5.2022!”
EY | Jobs and Careers (yello.co)
 
 
Tilintarkastuksen harjoittelijoita Oulun toimistolle
”Kiinnostaisiko sinua työskennellä monipuolisesti eri toimialoilla, syventää osaamistasi tilintarkastuksen parissa ja kasvaa asiantuntijana osana mukavaa tiimiä? Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Oulun toimistollemme aloittamaan syksyllä 2022. Lue lisää ja hae viimeistään 31.5.2022!”
EY | Jobs and Careers (yello.co)
 
 
Tiimiassistentti tilintarkastuksen tiimiin Lahteen
”EY etsii Lahden toimistolle tiimiassistenttia tilintarkastuksen tiimiin, jossa tehtävänäsi on varmistaa liiketoiminnan tukitoimintojen ja asiakastoimeksiantojen sujuvuus. Jos sinulla on can do -asenne ja järjestelmällinen työote, hae nyt tai viimeistään 29.5.2022!”
EY | Jobs and Careers (yello.co)