Cloetta haluaa tuoda hymyn herkkuhetkiisi! Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava makeistalo. Tuotteisiimme kuuluu hammasystävällisiä ksylitolituotteita, makeisia ja pähkinöitä. Tunnettuja brändejämme Suomessa ovat esimerkiksi Jenkki, Sisu, Tupla, Aakkoset, Mynthon ja Läkerol.

Haemme osa-aikaista HR-harjoittelijaa/-assistenttia vahvistamaan kolmen hengen HR-tiimiämme toimistollemme Turun Kupittaalle. Kuuden kuukauden määräaikainen työ alkaa tammikuussa 2020.

HR-harjoittelijana osallistut joustavasti erilaisiin henkilöstöhallinnon tehtäviin oman osaamisesi ja tarpeittemme mukaisesti. Tehtävät ovat hallinnollisissa tehtävissä avustamista, HR-kehitysprojekteissa tukemista tai vaikkapa koulutusmateriaalien suunnittelua ja kääntämistä. Työssäsi toimit pääasiassa yhteistyössä Suomen HR-tiimin kanssa, siispä sisäisinä asiakkainasi ovat Cloetta Suomen esimiehet ja henkilöstö. Suomessa cloettalaisia on noin 240, joista vajaa 100 toimistollamme ja loput myyntikentällä ympäri Suomen.

Mitä odotamme sinulta?

  • Koulutustausta: Sopiva tausta tehtävään on kaupallinen koulutus, esimerkiksi KTK. Työ on sovitettavissa yhteen opintojesi kanssa!
  • Kielitaito: Edellytämme hyvää englannin kielen taitoa, koska työskentelemme tiiviisti kansainvälisten kollegoidemme kanssa. Odotamme sinulta myös erinomaista suomen kielen taitoa.
  • Muu osaaminen: Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Pääset hyvin todennäköisesti käyttämään ainakin Workday-henkilöstötietojärjestelmäämme ja NAMU-verkko-oppimisalustaamme. Työsuhde- tai tietosuojalainsäädännön tuntemisesta ei ole haittaa!
  • Asenne 😊: Oma-aloitteisuutta, vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta arvostetaan meilläkin.

Tuntimäärä ja työskentelypäivät ovat sovittavissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä CV:si ja työhakemuksesi osoitteessa https://cloetta.onlinevacatures.nl/en/Vacancy/Postulate/146322 viimeistään sunnuntaina 17.11.

Tehtävää koskevat tiedustelut ma 11.11. klo 11.30-12.30, Sari Mannerjärvi, Head of HR, puh. 040-552 0780.

P.S. Mikä on sinun suosikkituotteesi Cloettalta?