Bar Monttu uudistuu ja etsii nyt riveihinsä uusia baaritiimiläisiä! Baaritiimissä pääset ideoimaan ja järjestämään erilaisia tapahtumia aina haalaribileistä teema-aftereihin Baarimestarin ja muiden tiimiläisten kanssa.

Tiimin kesken pääsette kehittämään baarin toimintaa ja nostamaan sen seuraavalle tasolle uusien tapahtumakonseptien ja timanttisen markkinoinnin myötä. Saat työstä rahallisen korvauksen keikan pituuden mukaisesti (30 € / 100 € per kerta) sekä kokemusta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä. Tapahtumien työvuorot jaetaan tasaisesti tiimiläisten ja Baarimestarin kesken ja työvuoroja on noin kaksi kuukaudessa. Tehtävässä arvostetaan vuoden sitoutumista.

Tiimiin valitaan kolme henkilöä Baarimestarin alaisuuteen. Haussa katsotaan eduksi innostus tapahtumien järjestämiseen, asiakaspalvelukokemus ja uudet tapahtumaideat. Tämän lisäksi arvostetaan someosaamista ja kiinnostusta markkinoinnin visuaaliseen puoleen, kuten bannerien tai julisteiden tekoon. Kokemus ravintola-alalta on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Turun KY kustantaa tarvittaessa valituille anniskelupassin.

Tehtävään haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen monttu@tuky.fi. Hakuaika päättyy sunnuntaina 7.4. klo 23:59.