Bar Monttu herää koronahorroksesta ja etsii nyt riveihinsä uusia baaritiimiläisiä! Baaritiimissä pääset ideoimaan ja järjestämään erilaisia tapahtumia, kuten After Workeja ja suurempiakin tapahtumia baarimestarin ja muiden tiimiläisten kanssa.

Tiimin kesken pääsette kehittämään baarin toimintaa ja palauttamaan Bar Montun osaksi kuntalaisten arkea uusien tapahtumakonseptien ja timanttisen markkinoinnin myötä. Saat työstä rahallisen korvauksen tapahtuman pituuden mukaisesti sekä kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Tapahtumien työvuorot jaetaan tasaisesti tiimiläisten ja Baarimestarin kesken. Työvuoroja on ennen pandemia-aikaa ollut noin kaksi kuukaudessa.

Tiimiin valitaan kolme henkilöä baarimestarin alaisuuteen. Haussa edellytetään innostusta tapahtumien järjestämiseen sekä sitoutumista tehtävään. Tämän lisäksi arvostetaan someosaamista, kiinnostusta markkinoinnin visuaaliseen puoleen ja uudet tapahtumaideat. Kokemus ravintola-alalta ja järjestyksenvalvojakortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Turun KY kustantaa tarvittaessa valituille anniskelupassin.

Tehtävään haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen monttu@tuky.fi Hakuaika päättyy tiistaina 1.3. klo 23:59. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja järjestämme haastattelut baaritiimiin hakuajan päätyttyä viikolla 9.