Profea hakee toimitusjohtajaa!

Menestyksekkään liiketoiminnan jatkamiseksi Profea Oy etsii kasvuorientoitunutta ja kehittämishaluista toimitusjohtajaa nostamaan yrityksen seuraavalle tasolle. Yhtiön tavoitteena on kasvattaa liikevaihto keskipitkällä aikavälillä seitsennumeroiseksi.

Profea Oy on Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n omistama yritys, johon kuuluu Logosi.fi -painotuoteliiketoiminta, Wanha Narikka -kirjakauppa, Pääsykoekirjat.fi-verkkokirjakauppa sekä Kylteriksi-valmennuskurssi. Yritys työllistää vakituisesti noin kymmenen työntekijää, minkä lisäksi 20-30 projektityöntekijää toimii erilaisissa tehtävissä tilikauden aikana. Yhtiön liikevaihto on noin 0,4 miljoonaa euroa.

Toimitusjohtajana vastaat yhtiön strategian luomisesta ja toteutumisesta sekä kannattavan kasvun mahdollistamisesta. Tukenasi toimii johtoryhmä ja vastaat yrityksen päivittäisestä johtamisesta. Johdat tiimiäsi määrätietoisesti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja tuet heitä omien vastuualueidensa kehittämisessä. Vastaat ja raportoit säännöllisesti Profea Oy:n hallitukselle. Monipuoliset työtehtävät sisältävät muun muassa tavoitteiden asettamista, taloudellisten mittareiden seurantaa, yhtiön edustamista ja yhteydenpitoa eri sidosryhmiin, projektiluonteisia tehtäviä sekä yleisiä toimistotehtäviä.

Toivomme sinulta:

  • halua kehittää omalla työpanoksella menestyvää liiketoimintaa,
  • oma-aloitteisuutta ja määrätietoisuutta,
  • kykyä huolehtia siitä, että tiimi toimii hyvin yhteen,
  • hyvää paineensietokykyä ja vuorovaikutustaitoja,
  • yleistä ymmärrystä liiketoiminnasta,
  • kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia.

Lisäksi luemme eduksi aikaisemman kokemuksen esihenkilötehtävistä tai tiimin johtamisesta.

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden näyttää kyntesi liiketoiminnan kehittäjänä ja nostaa yrityksen liiketoiminta seuraavalle tasolle,
  • vastuuta tiimin ja yrityksen johtamisesta,
  • mahdollisuuden haastaa itseäsi ja kehittää omaa osaamistasi sekä
  • rennon työilmapiirin ja tuen omalle tekemisellesi

Tehtävä on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Viikoittainen kuormittavuus vaihtelee vuoden eri vaiheissa. Palkkaus on kuukausi- sekä tulosperusteinen. Kuormittavuus ja palkkaus antavat mahdollisuuden samanaikaiseen opiskeluun. Tehtävä ja siihen perehdytys alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään perjantaina 5.3.2021 tämän linkin kautta.
Lisätietoa tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Tommi-Juhani Jokinen (tommijuhani@tommijuhani.fi ) sekä vt. toimitusjohtaja Alvar Tapio (alvar.tapio@profea.fi).