Turun KY:n 67. vuosijuhlien erikoisnakkihaun DL lähestyy, lähetäthän siis hakemuksesi maanantai-iltaan 11.9. mennessä osoitteeseen vuosijuhlat@tuky.fi. Lisätietoa hausta sekä tehtävistä löytyy sähköpostistasi sekä vuosijuhlien nettisivuilta. Yleisnakkihaku aukeaa myöhemmin tässä kuussa, joten seuraathan näitä kanavia jatkossakin!

Lue alta aikaisempien vuosien nakkien kokemuksia ja kommentteja näistä halutuista nakkipaikoista ja anna vujujännän kasvaa!

 

Pääjuhlanakki

”Vanhempien opiskelijoiden hehkutus vujuista ja silliksestä jäi kaikumaan korviin jo pupusyksyn ensimmäisinä viikkoina. Päätin hakea pääjuhlanakiksi, sillä halusin kokea juhlahumun VPK-talolla ja päästä osaksi vuoden hienointa tapahtumaa. Pääjuhlapäivä oli pitkä ja raskas, mutta sitäkin palkitsevampi! Päivä alkoi juhlapaikan rakentamisella, minkä jälkeen ryhdyttiin kattamaan pöytiä ja varmistettiin, että juhlapaikalla oli kaikki kunnossa. Pääjuhlan aikana nakkien päätehtävänä oli tarjoilla ruoat ja viinit. Tarjoilu jännitti aluksi, koska siitä ei ollut aikaisempaa kokemusta. Homma sujui kuitenkin todella hyvin, sillä juhlaväki oli iloista ja erittäin vastaanottavaista 😉
Päällimmäisenä mieleen jäi huikea tunnelma ja takahuoneen huonot vitsit! Vuosijuhla oli todellakin kokemisen arvoinen ja nakkien yhteinen urakka nostatti tunnelman kattoon. Viikonloppu huipentui seuraavana päivänä silliksellä ja kova työ palkittiin! Sillis oli ehdottomasti pupuvuoden hauskin tapahtuma, eikä sitä kannata missata mistään hinnasta!”

– Sofia, 2. vsk


Jatkonakki

“Kun ilmoittauduin, niin en osannut ollenkaan arvata, mihin olin lähtenyt mukaan. Tekemistä illan aikana riitti, mutta hommia hoidettiin positiivisella asenteella ja ryhmähenki kehittyi illan aikana huikeaksi. Tutustuin paremmin moniin vuosikurssilaisiini ja työnteko yhdisti meidät tiiviiksi porukaksi. Kavereiden saamisen lisäksi nakkeilu antoi mahdollisuuden päästä haistelemaan vuosijuhlahumua paikan päältä ja antoi kuvan tapahtumajärjestämisestä, mikä myöhemmin sai minut hakemaan TuKYn toimintaan mukaan.
Koko vuosijuhlaurakan kruunasi sillis, joka oli pupusyksyni ehdottamasti parhaita päiviä. Vaikka väsytti ja edellisen päivän työt vähän painoivat, teki sillis kaikesta vaivan arvoista.”

– Joonas, 3. vsk


Jatkojen vastuumakkara

”Minulle vuosijuhlat olivat ensimmäinen kosketus TuKYn toimintaan. Tätä kautta pääsin näyttämään järjestelykykyni ja näkemään, miten suuren mittakaavan juhlat vujut tapahtumana ovatkaan. Tutustuin nakkeilun kautta paremmin muihin järjestelyissä mukana olleisiin puputovereihin ja aktiiveihin, joiden kanssa olen tähän päivään asti tehnyt yhteistyötä järjestötoiminnassa. Vuosijuhlilta saamani opit ja tuttavuudet auttoivat minua myöhemmin pääsemään haluamiini jaostotehtäviin sekä jäseneksi edustajistoon. Seuraavana vuonna palo vuosijuhlien organisointiin oli vieläkin niin kova, että päätin lähteä vuosijuhlatiimiin mukaan jatkovastaavaksi. Edellisen vuoden jatkomakkaran kokemus oli varmasti eduksi valinnassa. Tapahtuman organisoinnin opit olivat myös myöhemmin kullan arvoisia Ulkkiksen toiminnassa. Kannatankin kaikkia lähtemään mukaan vuosijuhlien nakkeiluun. Sen lisäksi, etten jälkeenpäinkään ajateltuna missaisi vujuja ja sillistä mistään hinnasta, on se oiva ponnistuslauta muuhun toimintaan.”

– Kristian, 4. vsk


Suursilli

“Pesti kuulosti omaan korvaan ensin aika koomiselta roolilta ja sitä se välillä olikin, positiivisessa mielessä tietysti. Suursilliys oli oiva tilaisuus päästä koettamaan ohjaamista kaaoksen keskellä ja saamaan aidosti vastuuta sekä luottoa tämän kokoluokan tapahtumassa. Hyvin hoidetuista hommista voi saada muutamat selkään taputuksetkin kun homma menee nappiin, mikä on tietysti aina ihan mukavaa. Itse nautin ainakin täysin rinnoin! Isona plussana myös se että silliksellä on eniten muitakin kohtalontovereita joiden kanssa voi heitellä leukaa ja tutustua vastuutehtävien ohella.

Jos janoat vastuuta – saat sitä suursillinä. Jos tiedät loistavasi esimiestehtävässä – sillis on sinun estraadisi. Jos haluat näyttää potentiaalisi – hae suursilliksi.

Suursillin työmäärä on ehdottomasti vastuutehtävistä suurin ja vaativin. Suursilli on vastuussa silliksen käytännön toteutuksesta ja toimii esimiehenä monelle vapaaehtoiselle. Sinun tulee pystyä motivoimaan ja johtamaan näitä vapaaehtoisia, jotta tapahtuma saadaan toteutettua. Nopea ongelmanratkaisukyky sekä erinomaiset tiimityöskentelytaidot ovat edellytys onnistuneeseen lopputulokseen.”

– Henri, 3. vsk

 

Vielä on hetki aikaa hakea – älä enää epäröi!

 

Terkuin
Vujutiimi ‘17