Turun KY hakee vuosijuhlatuottajia vuodelle 2019!

 
Vuoden 2019 lokakuussa järjestetään Turun KY:n 69. vuosijuhlat, joille haetaan tuottajaparia. Tuottajien tärkeimpänä tehtävänä on vastata tämän Turun KY:n juhlavimman ja perinteikkäimmän tapahtuman järjestämisestä. Vuosijuhlien lisäksi järjestelyvastuuseen kuuluu muut vuosijuhlaviikon perinteiset tapahtumat. Tuottajapari kokoaa avukseen vuosijuhlatiimin, joka auttaa ideoinnissa sekä käytännön järjestelyissä.
 
Vuosijuhlatuottajilla on suuri vastuu vuoden kohokohdan järjestämisessä. He toimivat vuosijuhlaprojektissa esimiehenä noin 120 henkilölle. Heidän on oltava ahkeria, vastuullisia, oma-aloitteisia ja yhteistyökykyisiä. Vuosijuhlatuottajilla tulee olla hyvät organisointikyvyt ja esimiestaidot sekä kyky keksiä uusia ideoita tapahtuman kehittämiseksi samalla vanhoja perinteitä kunnioittaen. Eduksi katsotaan myös kokemus suurten tapahtumien järjestämisestä, Turun KY:n toiminnasta sekä aiemmista vuosijuhlista. Hakemuksessa kuullaan jo mielellään myös ideoita vuosijuhlien kehittämiseen. Valinta tehdään edellä mainittujen kriteerien sekä haastattelun perusteella.
 
Vuosijuhlatuottajat kartuttavat sekä paljon kokemusta tapahtumanjärjestämisestä että kunniaa, vastuuta ja mainetta. Vuosijuhlatuottajana pääset myös tutustumaan moniin eri ihmisiin ja tahoihin sekä luomaan kontakteja kutsuttuihin kunniavieraisiin.
 
Haku tapahtuu pareittain. Vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava tiistaina 22.1.2019 klo 23.59 mennessä kulttuuri- ja perinnevastaavalle osoitteeseen kulttuuri@tuky.fi. Mukaan tulee liittää myös CV. Hakuajan päättymisen jälkeen hakijat kutsutaan haastatteluun keskiviikkona 23.1.2019 ja valinta tehdään viikolla 5. Lisätietoja hakemiseen tai vuosijuhlatuottajan pestiin liittyen voi kysyä kulttuuri- ja perinnevastaavalta osoitteesta kulttuuri@tuky.fi tai viime vuoden vuosijuhlatuottajilta.