Kiia Rouhelo – Emäntä

Olen Kiia, 21-vuotias Kirkkonummen metsistä ponnistanut toisen vuoden pitkäkorva ja Turun KY:n emäntä vuosimallia 2018. Olen vaikuttanut muun muassa Ulkkiksessa, KY-Kasinossa ja Pikkulaskiaistiimissä. Ensikosketuksen vuosijuhliin sain pupusyksynäni kuntalaisia marinoidessani suursillin roolissa yhdessä Aten kanssa. Odotan innolla, että pääsemme timanttisen vuosijuhlatiimimme kanssa hiomaan Turun KY:n kruununjalokiven – vuosijuhlat, entistäkin säihkyvämmäksi kokonaisuudeksi!

 

 

 

Atte Mäkinen – Isäntä

Moikka. Mun nimi on Atte ja kiitän kunniasta saada toimia Turun KYn Isäntänä. Olen toisen vuosikurssin opiskelija ja innokas kuntalainen. Minut olet voinut nähdä aiemmin NESU-TuKYn varapuheenjohtajana, Speksin tanssitiimissä sekä valoissa, Parkkiryhmässä tai vuosijuhlien tiimoilta. Vuosijuhlat on konseptina tullut tutuksi pupusyksynä Suursillin roolista sekä viime vuonna osana rahoitustiimiä.
Olen tosi innoissani tulevista vuosijuhlista ja odotan, että pääsemme tämän mahtavan tiimin kanssa rakentamaan unohtumattoman vuosijuhlakauden! 

 

 

 

 

 

Aino Häkkinen – Fiinitiimi

Moikkuli moi! Olen Aino, 20-vuotias toisen vuosikurssin opiskelija ja fiinitiimiläinen. Hymyn huulilleni tuo muun muassa matkustelu, ystävät, Sokos Wiklundin irtokarkkialennukset ja tietenkin TuKY:n vuosijuhlat! Minut olet saattanut bongata esimerkiksi KKOY:n hallituksessa ContactExpo-messuja järjestämässä ja tutorina. Odotan innolla, että päästään timanttisella tiimillä järjestämään vuoden eleganteimmat ja säkenöivimmät juhlat, maustettuna ripauksella hupitwistiä totta kai. Pian juhlitaan!

 

 

 

 

Taneli Kaleva – Fiinitiimi

Olen Taneli, 21-vuotias pupu suoraan Suomen Turusta ja todella ylpeä siitä. Toimin tänä vuonna osana Fiinitiimiä ja olen toinen pääjuhlavastaavista. Päätin hakea Fiinitiimiin, koska haluan olla mukana järjestämässä tätä huikeaa juhlaa ja koin sen myös hyvänä jatkumona viime vuoden Vujujen Pääjuhlan Pormestarin (a.k.a. Pääjuhlamakkara) pestiin. Kokemusta tapahtumien järjestämisestä minu
lta löytyy viime vuoden Vujujen lisäksi vaihto-oppilasjärjestö AFS:n tapahtumavastaavan roolissa. Eiköhän tällä tiimillä saada aikaan aivan huikeat vuosijuhlat!

 

 

 

 

Iines Pusa – Fiinitiimi
Olen Iines, kolmatta vuosikurssia ja yksi tämän vuoden fiinitiimiläisistä. Aikaisemmin minuun on saattanut törmätä Mercalla ”opiskelemassa” sekä NESUn, KKOY:n, M-klubin ja Turun KY:n tapahtumissa. Eläkeikä ei kuitenkaan ihan vielä häämötä, koska haluan kokea TuKYn hienoimmat juhlat järjestäjän näkökulmasta. Juhlien järjestäminen on ollut aina lähellä sydäntäni ja odotan jo innolla, että päästään järkkäämään mahtavan porukan kanssa Turun KY:n vuoden hienoimpia ja arvokkaimpia juhlia. Nähdään lokakuussa vuosijuhlakauden tapahtumissa! ​

 

 

 

Aleksi Antinmaa – Rahoitustiimi

Meikäläisen nimi on Aleksi ja olen 22-vuotias paljasjalkainen Tamperelainen. Tällä hetkellä kulutan Mercan sohvia toista vuotta. Vujutiimiin päätin hakea mukaan ajatuksella ”give back to the community” – viime syksynä oli hienoa päästä nauttimaan vujuista vieraana, joten nyt ajattelin, että on minun vuoroni olla mukana järjestämässä parasta mahdollista vujuelämystä teille rakkaat Tukylaiset. Meillä on kasassa loistava tiimi ja uskon, että tulette nauttimaan ensi vuoden kekkereistä vähintäänkin yhtä paljon kuin itse nautin edellisenä vuonna!

 

 

Alexander Shalov – Rahoitustiimi

Moikka! Olen Alexander, 22-vuotias Pietarista päin tuotu venäläinen lahja suomalaisille naisille.  Muodostamme yhdessä Aleksin kanssa rahoitustiimin. Eksyin aikoinaan 7-vuotiaana Pietarista Suomen likaiseen etelään aka Kirkkonummelle. Kirkkonummen ts. ”kylien” kova elämä on opettanut, että kaikenlaisissa projekteissa laajan ammattitaidon lisäksi pitäisi olla myös mukana tietynlainen pelisilmä, jotta hommat hoituisivat täsmällisesti ja ajallaan. Näin esimerkiksi, jos juhlabudjetti jää alijäämäiseksi niin voin aina soittaa rakkaalle itänaapurille pyytääkseni lisää rahoitusta. Laajojen Excel ja laskentatoimen taitojeni lisäksi, minulta löytyy myös huikeat tanssitaidot!
Odotan innolla projektin tuomia haasteita ja mahdollisuuksia. Mulla on vahva usko, että yhdessä Aleksin kanssa me tullaan tekemään rahoitustiimissä mielettömän laadukasta työtä!

 

Assi Ylitalo – Markkinointitiimi

Täällä Assi moikka! Olen kolmannen vuosikurssin rusakko, joka tällä hetkellä heiluttelee käsiä Barcelonassa vaihto-opiskelujen parissa. KKOYn ja M-klubin alumnina, kandin ja vaihdon jälkeen, en vielä halunnut eläköityä ja vakavoitua, vaan kaipasin uutta projektia. Pääsinkintoimimaan vuosijuhlien markkinointitiimiin AD:na yhdessä sanaseppo-Sinin kanssa. Näillä kahdella suorapuheisella ja omaperäisellä oululaisella on palava halu päästä kehittämään vuoden ikimuistoisinta juhlaa entistä häikäisevämmäksi! Saa nähdä mitä tällänen dream-team saa aikaiseksi 😉

 

 

 

Sini Rehnberg – Markkinointitiimi

Heippa kaikki, olen Sini, alunperin Oulusta Turkuun loikkinut toisen vuosikurssin vemmelsääri. Tiedottajan hommissa olen jo päässyt kokeilemaan siipiäni Wiiniklubin riveissä, jonka lisäksi olen heilunut myös KKOY:n excuvastaavana sekä tutorina pupuja kaitsemassa. Niin nakkina kuin juhlavieraanakin vuosijuhlille osallistuneena nämä ovat mielestäni ehdottomasti tapahtumiemme timantti ja tuskin maltan odottaa millaiset karkelot saamme supertiimimme kanssa tänä vuonna aikaiseksi!

 

 

 

Kalle Kahanpää – Sillistiimi

Heipä hei! Olen Kalle, ensimmäisen vuosikurssin opiskelija ja vahvasti ihastunut TuKYyn. Tällä hetkellä vaikutan Ulkkiksen hallituksessa, minkä lisäksi olen ollut mukana niin Pikkulaskiaisessa, Speksissä kuin viime vuoden Suursillinäkin. Tässä viimeisessä tehtävässä sain kokea Silliksen taian melko läheltä, ja tänä vuonna päätin hakeutua vieläkin lähemmäksi. Vuosijuhlat ovat Turun KY:n yhteinen helmi, joiden toteuttamiseen on mahtavaa päästä mukaan! Ideat ja luovuus vuoden parhaiden juhlien järjestämiseen eivät helpolla Sillistiimiltä lopu – kuten eivät Akun huonot ”vitsitkään”.

 

 

Aku Lehojärvi – Sillistiimi

Hei! Olen Aku, ensimmäisen vuosikurssin opiskelija ja horoskoopiltani leijona. Toimin tällä hetkellä Ulkkiksen riveissä, jossa päävastuihini kuuluu bussien liikutteleminen. Pöhinä on toinen nimeni ja ideoita silliksen spektaakkeleista löytyy yhtä paljon kuin säkkituoleja Start-up -hautomosta. Olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta mikä minulle ja Kallelle on suotu! När börjar?!​