Turun KY:n hallitus on päätöksellään valinnut 68. vuosijuhlien emännän ja isännän. Heidän tärkeimpänä tehtävänä on vastata Turun KY:n arvokkaimman ja perinteikkäimmän juhlan järjestämisestä

Arvon kuntalaiset,

Tämän parivaljakon emäntänä toimii 21-vuotias innokas hassuttelija, joka on tunnettu työmyyrä etenkin Ulkkiksen sihteerinä. Hän omaa pitkän ja värikkään kokemuksen Turun KYn erinäisistä tehtävistä. Laskentatoimen pääaineopiskelijana vastuullisuus ja ahkeruus tuleekin hänelle luonnostaan. Juhlassa kuin juhlassa hänet tunnetaan mahtavista teema-asuistaan ja tarinan mukaan hänen 20 neliöisestä asunnostaan 10 neliötä on varattu erinäisille asusteille ja rekvisiitalle. On ilo ja kunnia saada vetää projekti tämän TuKY-sankarittaren kanssa.

Hyvät naiset ja herrat, vuoden 2018 Turun KYn emäntä Kiia Rouhelo!

Kiian aisaparina, 68. vuosijuhlien isäntänä toimii 24-vuotias parkettien partaveitsi. Tanssilattian ohella hän on hurmannut kanssakuntalaisia lukuisissa tehtävissä, kuten NESUn varapuheenjohtajana ja Turun KYn 67. vuosijuhlien yrityssuhdevastaavana. Pesteistä jälkimmäisessä häntä purikin vujukärpänen oikein toden teolla, mikä sai hänet havittelemaan isännän viittaa harteilleen. Hänet tunnetaan erityisen nohevana ja järjestelmällisenä, myöskin laskentatoimen pääaineopiskelijana. On ilo ja kunnia luotsata vujutiimiä tämän TuKY-sankarin kanssa.

Hyvät naiset ja herrat, vuoden 2018 Turun KYn isäntä Atte Mäkinen!

Haluamme kiittää tästä kunniasta toimia vastuussa 68. vuosijuhlien järjestämisestä. Tämä vuosi tullaan muistamaan luovuudestaan ja entistä mahtavammista vuosijuhlatapahtumista. Haluamme tuoda tapahtumaan raikkautta uusilla toteutustavoilla, unohtamatta kuitenkaan Turun KYn arvokkaita perinteitä.

Vuosijuhlatiimi tulee muodostumaan kahdeksasta visionääristä sekä emännästä ja isännästä. Erilaisten ja rohkeiden näkemysten ilmaiseminen tulee rakentamaan vuosijuhlatiimistä luovan ja vahvan ryhmän tämän arvokkaan juhlan järjestämiseksi. Jos haluat päästä mukaan luomaan vuoden mahtavinta juhlaa, niin ole valppaana, sillä tiimihaku avataan pian.

Jos mielessäsi on asioita liittyen Turun KYn 68. vuosijuhliin niin kysy rohkeasti. Kehitysideoita ja toiveita otetaan vastaan mieluusti osoitteeseen vuosijuhlat@tuky.fi

Atte Mäkinen                   Kiia Rouhelo

Isäntä                              Emäntä