Tule mukaan järjestämään yhdettätoista TuKY-Speksiä!

Nyt on se aika keväästä, kun Turun KY etsii uutta innokasta parivaljakkoa tuottamaan seuraavan TuKY-Speksin. Speksimme on viihdyttävä opiskelijateatterispektaakkeli, joka yhdistää näyttelijät, muusikot, tanssijat ja taustatiimin tekemään upean show’n.

Tuottaja ja apulaistuottaja ovat vastuussa speksitiimin kasaamisesta ja toiminnan organisoinnista. Tuottajilta toivotaan aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä, paineensietokykyä ja organisointitaitoja. Tärkeintä on kuitenkin innokkuus ja sitoutuneisuus projektia kohtaan. Aiempi kokemus speksistä ja speksitiimin jäsenyydestä katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole ehdottomia edellytyksiä tehtävään hakemiselle.

Kyseessä on vastuullinen, mutta antoisa toimi, jossa pääsee kokemaan todellisen speksihuuman aitiopaikalta ja luomaan ainutlaatuista show’ta. Projekti kestää noin vuoden ja vaatii tuottajalta sitoutumista, mutta tarjoaa samalla uusia kokemuksia, oppimismahdollisuuksia ja tilaisuuden päästä tekemään omannäköistä projektia. Tuottajan roolissa pääset toteuttamaan luovuuttasi ja kerryttämään kokemusta tapahtumanjärjestämisestä, johtamisesta ja organisoinnista.​

Hae tuottajan tai apulaistuottajan tehtävään yksin tai yhdessä

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi tuottajan tai apulaistuottajan paikasta 22.4.2018 klo 23.59 mennessä osoitteeseen kulttuuri@tuky.fi. Hakemuksissa arvostamme edellä mainittujen asioiden lisäksi näkemystä TuKY-Speksin kehittämisestä.

Lisätietoa tuottajan tehtävistä ja speksistä voi kysellä vuoden 2017 tuottajalta ja apulaistuottajalta eli Idamaria Laineelta tai Julia Fesiukilta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen speksituottajat@tuky.fi. Yleiset kysymykset hakuprosessista voi osoittaa allekirjoittaneelle.

Hakijat kutsutaan hakuajan päätyttyä tarvittaessa haastatteluun. Tehtävään valitaan henkilö mainittujen kriteerien soveltumisen sekä haastattelun pohjalta. Älä nuku elämäsi tilaisuuden ohitse, vaan hae heti!

Speksiterkuin,
Henry Huovari