Tervehdys!

Haemme nyt sekä käsikirjoittajia että muita henkilöitä TuKY-Speksin vastuutehtäviin.

 

Käsikirjoittajien haku:

 

Vaikka viimeisistä esityksistä on ehtinyt kulua vasta tovi, on aika alkaa ideoimaan ja jännittämään jo seuraavaa speksiä! Tule mukaan käsikirjoitustiimiin luomaan huikeata spektaakkelia! Mikäli runosuonesi pulppuaa mahtavia ideoita ja olet idearikas kirjoittaja, jolta vitsien kirjoittaminen sujuu leikiten, on sinulla mahdollisuus päästä osallistumaan käsikirjoitustiimin kanssa speksin tarinan juonen, teeman, hahmojen tai biisien sanoituksien ideointiin!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen speksituottajat@tuky.fi sunnuntaihin 20.5. klo 23:59 mennessä. Kerro hakemuksessa ainakin se, missä päin Suomea olet kesän, sillä tiimi kokoontuu kesän aikana. Lisäksi mainitse hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut tiimivastaavan roolista. Kaikki kysymykset voi lähettää yllä mainittuun osoitteeseen.

 

Vastuutehtävien ja tiimivastaavien haku:

 

Nyt on aika valita oikeat henkilöt tiimien vastuutehtäviin. Mikäli sinulla on intoa ja halua osallistua speksin luomiseen, mutta haluat myös vastuuta, olet juuri etsimämme henkilö! Kaikkein eniten painotamme innokkuutta ja motivaatiota pestiä kohtaan. Vastuuhenkilöt kuuluvat speksin rankaan ja osallistuvat kokouksiin. Voit valita alla olevasta listasta itseäsi eniten kiinnostavan pestin (tai useamman).

 

Vastuutehtävät

  • Apulaisohjaaja (Ohjaajan oikea käsi, teatteritaustasta plussaa)
  • Controller (Huolehtii taloudesta, aiempi kokemus ja laskentatoimen opinnot plussaa)
  • Yrityssuhdevastaavat (2kpl, pääset hieromaan huikeita diilejä ja samalla osaksi speksitiimiä!)

 

Tiimivastaavat

Tiimivastaavat toimivat tiimiensä esimiehinä ja huolehtivat tiimiensä kanssa oman osa-alueensa suunnittelusta ja toteutuksesta speksissä. Vastaavaksi voi hakea myös parina!

 

  • Tanssitiimivastaava (Kokemus koreografioiden tekemisestä ja näkemys tanssien ja näyttelijöiden yhdistämisestä plussaa)
  • Lavastustiimivastaava (Mikäli osaat käydä Ikeassa ja sinulla on käytössä auto, olet loistava henkilö pestiin! Vain taivas on rajana toteutukselle, ja pääset ideoimaan tai nikkaroimaan niin paljon kuin haluat)
  • Puvustustiimivastaava (Kirppisten kiertelijän suurin unelma! Pääset myös ompelemaan ja ideoimaan oman halusi mukaan)
  • Maskeeraustiimivastaava
  • Markkinointitiimivastaava
  • Projektitiimivastaava (Vastaa edellisten vuosien bile- ja kiertuetiimin tiiminvetäjän tehtäviä. Vastuussa huikeista bileistä sekä näytöksiin liittyvästä järjestelystä, kuten kiertueesta. Uutena vastuutehtävänä on lisäksi lipunmyynnistä sekä stagemanageroinnista vastaaminen)

 

Muiden tiimiläisten sekä erikoispestien (valokuvaajat, AD, ääni- ja valoteknikot) haku tapahtuu syksyllä. Lisäksi näyttelijöiden improkoulu, tanssijoiden tanssikoulu ja bändin muodostus bändijameissa tapahtuvat myös syksyllä.

 

Pysy kuulolla, näistä tiedotetaan vielä lisää!

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot, miksi juuri sinä olisit paras valinta kyseiseen vastuutehtävään. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta innokkuus ja halukkuus osallistua produktioon on vieläkin tärkeämpää!

Lähetä hakemuksesi sunnuntaihin 20.5. kello 23:59 mennessä osoitteeseen speksituottajat@tuky.fi Jos mieleen tulee mitään kysyttävää, sen voi lähettää yllä mainittuun ositteeseen, tai vetäistä meitä hihasta koululla.

 

Innokkaasti hakemuksia odottaen,

Emma Seppä ja Anni Aitonurmi

tuottajat

TuKY-Speksi 2019