Tässä teille vuoden 2018 TuKY-Speksin bändi! Näiden tyyppien musisointia saatte kuunnella niin näytöksissä kuin ensi vuoden parhaissa bileissäkin!

 

Artturi Kolkka, bändivastaava 

Syksyllä käynnistyi neljäs vuosi kauppiksessa ja samalla bändin basistin paikan myötä neljäs vuosi speksissä. Aiemmin olen toiminut niin tekniikassa kuin lavastuksessakin. Viime vuoteni vietin TuKY-Speksin apulaistuottajana. Näin ensimmäisen speksini jo ennen opiskelujen alkua ja siinä totesin, että olisipa joskus siistiä soittaa kyseisen produktion bändissä. Nyt tämä pienoinen haave vihdoin toteutuu, joten nähdään keväällä esityksissä!

 

 

 

Jussi Mäki-Ikola

Heipä hei! Viime vuoden speksin ansiosta pääsin useaan otteeseen Jodelin utuihastus-kanavalle “speksin rumpalina”. Tämä synnytti valtavaa mielihyvän tunnetta, joten en voinut olla lähtemättä uuteen bändiin mukaan. Rumpalin tontilta on myös tunnetusti melko hankala päästä pois, mutta en valita: speksissä on hauskaa ja se antaa hyvän tekosyyn olla opiskelematta keväällä!

 

 

 

Jami Lehtonen

Parin vuoden tauon jälkeen toista kertaa Speksissä ja toista kertaa bändin laulajana. Viimeksi oli hauskaa ja kuulemma pitää tehdä sitä, mistä tykkää. Elinvuosien kriittinen piste on jo ohitettu (lähempänä viittäkymmentä kuin nollaa), mutta ei anneta sen haitata. Ei se paljolla yli oo vielä. Ikä on vain numeroita. Hiljaa.

Noo, onneksi Speksiin pääsee vaikka ei olisikaan opinnoissaan loppusuoralla tai vastavalmistunut.  Ja onneksi tänäkin vuonna bändillä on hyvä jengi koossa ja en malta oottaa keikkoja. Nähään keväällä. 🙂

 

 

 

Sandra Saranpää

Speksi on vetänyt mua puoleensa aina pupusyksystä lähtien. Vuoden ajan jouduin kuitenkin keräämään rohkeutta ennen kuin uskalsin itse hakea messiin ja nyt oon sitäkin innostuneempi siitä, että tänä vuonna oon bändissä mukana. Musiikin parissa oon temmeltänyt aina vaippaikäisestä asti ja musahistoriastani löytyy niin klassisen huilun opintoja kuin lauluakin sooloilusta yhtye- ja kuorolauluun. Mut nähdään keväällä Speksissä pääosin laulumikin varressa, mutta myös huiluni saattaa joissain biiseissä päästä feattaamaan. Meillä on jo hyvä pöhinä päällä bändin kanssa ja varmasti hyvää settiä tulossa sekä Speksiin että muille keikoille, siellä nähään!

 

 

 

Olga Kauvosaari

Moikkelis! Olen vastavalmistunut pupu Sibelius-lukiosta. Vaikka musisointia olen harrastanut pienestä pitäen, silti pienikin tauko soittamisesta nollaa melkein kaikki taidot näistä sormista! Tämän ehkäisemiseksi, prevent, olen päättänyt sinnikkäästi jatkaa harjoittelua Speksi-bändissä, excellent. Taidokkaan riimittelyn ohella soitan bändissä synaa.

 

 

 

Aapo Häkkinen

Morjens. Olen toisen vuosikurssin opiskelija ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana speksissä. Soittelen speksibändissä pääasiassa kitaraa ja milloin mitäkin muiden kärsivällisyyden mukaan. Omasta musiikkitaustasta löytyy bändiä, jazz-komboa ja muita toilailuja. Viime vuodet on tultu vietettyä lähinnä aggressiivisena makuuhuonemuusikkona, joten mahtavaa päästä taas mekastamaan porukalla. Eipä tässä muuta, säästetään pidemmät lurittelut speksiin. Kevääseen!

 

 

 

Santeri Haka

Entinen basisti, lempiruoka: pizza. Viime speksin basistivitseihin kyllästyneenä, mutta glitter-viiksi asusteeseen erittäin tykästyneenä, päätin hivuttautua speksitoimintaan mukaan toista kertaa tehtävänä päästä pitämään näitä viiksiä vielä joskus. Perehdyttyäni salaa ja syvällisesti speksiorganisaation toimintatapoihin ja ihmisten rekrytoimisprosessiin päätin soluttautua speksibändiin synistiksi peiteroolissa. Nyt 41. päivänä peiteroolini ei ole vielä pettänyt, joten operaatio ”Glitter-viiksi” on toistaiseksi onnistunut.