Syksy on jo pitkällä, ja niin pupu kuin proffakin saattaa välillä kaivata vaihtelua koulutöiden täyttämään arkeen. Koulussamme jo 1950-luvulta asti  kuntalaisia viihdyttänyt juhlapaikka on jälleen avannut ovensa, ja syksy onkin täynnä erilaisia tapahtumia aina alumnibailuista jokaviikkoisiin afer workeihin.

Bar Monttu ei pitkästä iästään huolimatta ole jämähtänyt menneisyyteen, vaan uudistaa jatkuvasti toimintaansa ja valikoimaansa. Kuntalaisten ideat ovatkin erittäin tervetulleita, kun baarin tulevaa suuntaa pohditaan. Laita siis rohkeasti viestiä somessa tai meilillä, niin kuntalaisten yhteinen olohuone säilyy jatkossakin viihtyisänä ja kutsuvana ihan jokaiselle.

Erilaisten teema-aftereiden lisäksi Montussa järjestetään tänä syksynä myös railakkaita jatkoja, jotka kestävät yömyöhään. Tässä muutamia esimerkkejä tulevista tapahtumista, jotka kannattaa laittaa kalenteriin -tsekkaa kaikki syksyn tapahtumat TuKY:n tapahtumakalenterista!

  • to 27.9. Sangria Night! – Espanjalaista tunnelmaa, tapaksia ja sangriakannuja. Vamos!
  • la 6.10. WTF-alumnibileet – Bar Montun täyttää satapäinen joukko alumneja bailaamassa eri bändien tahtiin yön pikkutunneille
  • ke 10.10. Vuju-afterit – Tule bingoamaan himoittuja Vuosijuhlien drinkkilippuja ja fiilistelemään tulevien juhlien glamouria. Poimi samalla talteen etikettitaiturien vinkit menestyksekkääseen iltaan!
  • pe 19.10. Turun KY:n Vuosijuhlajatkot – Nyt mennään isosti! Pääjuhlasta selvittyään vuosijuhlakansa pääsee vaihtamaan vapaalle ja juhlimaan pikkutunneille venyvillä jatkoilla.
  • ke 7.11. Montun lautapeli-ilta – Kerää kaverit kasaan tai tule tekemään uusia, kun Bar Montun pöydät täyttyvät lautapeleistä. Tuhoaako häviö Monopolissa kyltereiden välit? Entä onko Cards Against Humanityssa mahdollista mennä liian pitkälle? Tule selvittämään ja nauttimaan illasta tarjoiluineen Montun aftereille!
  • la 1.12. Pikkumustat Pikkujoulut – Kimalletta ja pikkujoulutunnelmaa vuoden viimeisissä opiskelijabileissä – tätä et halua missata!

Bar Montussa nähdään!

Terveisin syyskuussa hommansa aloittanut Baarimestari Inka

 

 

 

 

 


P.S. Seuraathan Bar Monttua myös somessa! Uusimmat tapahtumat ja tarjoukset löydät:
Facebook: bar monttu
Instagram: bar_monttu