Kauppa on kansainvälisempää kuin ikinä. Maailma on pienempi kuin koskaan. Digitaalisuuden ansiosta kilpailukenttä on aina vähintään Eurooppa. Me S-ryhmässä emme katso muutosta sivusta. Me teemme sitä. Uusien kykyjen kasvattaminen on menestyksellemme kriittistä. Emme hae harjoittelijoita, haemme traineita, jotka ovat valmiita kasvamaan muutoksen tekijöiksi yhä voimallisemmin kansainvälistyvään kauppaan.

UUDISTUNUT TRAINEEOHJELMA – RÄÄTÄLÖITY JUURI SINULLE

Oletko kiinnostunut asiakaskokemuksen johtamisesta vähittäiskaupan aitiopaikalla, liikennemyymälöiden liikeideoiden ja toimintamallien kehittämisestä vai kansainvälisestä mahdollisuudesta Viron vähittäiskauppamarkkinoilla? Tutustu avoimiin koulutuspaikkoihimme ja S-Trainee ohjelmaan täältä: http://bit.ly/2GviFyN ja valitse niistä itseäsi kiinnostavin.

Panostamme omaan rekrytoivaan valmennusohjelmaamme ja tarjoamme S-Traineelle tilaisuuden kasvaa kykyjensä mukaan yhä vaativampiin johto- ja asiantuntijatehtäviin. Rakennamme jokaiselle vaiheittain etenevän, henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman kunkin osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

TRAINEEOHJELMA PÄHKINÄNKUORESSA:

  • Nuorille, korkeakoulutetuille kyvyille
  • Ohjelman kesto: 9 kuukautta
  • Vakituinen työsuhde, aloitus syyskuu 2018
  • Henkilökohtainen räätälöity kehittymissuunnitelma
  • Käytännön kokemusta työssäoppimisen kautta
  • Henkilökohtainen tutor
  • Mahdollisuus työharjoitteluun ulkomailla ja opintomatka Eurooppaan

Lisätietoja hakemisesta ja rekrytointiprosessista antaa Psycon Oy:n konsultti Mira Karilahti; mira.karilahti@psycon.com.

Täytä hakulomake viimeistään 09.04.2018 mennessä. Huomaa, että voit hakea vain yhteen S-Trainee -paikkaan täyttämällä kyseisen traineepaikan hakulomakkeen. Hakulomakkeella voit ilmoittaa mahdollisen kakkosvaihtoehtosi, jolloin olet mukana myös kyseisen traineepaikan hakijoissa.

S-RYHMÄ TYÖNANTAJANA

S-ryhmä on suomalainen vähittäiskaupan ja palvelualan yritysverkosto, jolla on Suomessa yli 1 600 toimipaikkaa. S-ryhmän muodostavat osuuskaupat ja Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) tytäryhtiöineen. S-ryhmässä asiakas on omistaja ja toiminnan tarkoituksena onkin tuottaa etuja ja palveluja asiakasomistajille. S-ryhmällä on nyt kova draivi päällä. 11 miljardin vähittäismyynti. Päivittäistavarakaupan markkinaosuuden kasvu kansainvälisten toimijoiden haastamassa kilpailukentässä 47 %:iin. Suomen suurin ruoan verkkokauppa. Ylivoimaisesti tunnetuin ja palkitsevin asiakkuusohjelma. Yli 150 miljoonalla eurolla halpuutettuja tuotteita. Ilmiöitä, jotka puhuttavat. Hae S-Traineeksi tekemään tulevaisuuden kauppaa!