Hyvät kylterit,

Profea hakee nyt liiketoimintapäällikköä Logosi.fi​ -palvelulle. Liiketoiminta tulee kasvamaan tulevina vuosina monin eri tavoin, ja nyt etsitään henkilöä, jolla on hands-on asenne, palo menestyä sekä näkemystä liiketoiminnan kasvattamisesta!​
 
Työtehtävä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä johtamaan ja kasvattamaan kokonaista liiketoiminta-aluetta. Liiketoimintapäällikkö voi aloittaa työt omien toiveidensa mukaisesti; kuitenkin viimeistään syyskuussa. Mikäli kesätyötä ei vielä ole taskussa, niin tässä on yksi mahdollisuus!
Olet hakemamme ihminen, jos olet sosiaalinen tiimipelaaja ja kunnianhimoinen persoona.
 
Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä meillä Profealla on vahva tahto oppia uutta! Saat työtehtävään täyden koulutuksen ja tuen, joten voit tulla valituksi täysin aiemmasta työkokemuksesta riippumatta.​

Tehtäviisi kuuluu:​

  • Strategian luominen ja toteuttaminen
  • Myynnistä ja markkinoinnista vastaaminen
  • Myyntitiimin esimiehenä toimiminen sekä asiakkuushallinta
  • Toimitusketjusta vastaaminen
  • Verkkokaupan ja nettisivujen ylläpito
Logosi.fi -palvelu tarjoaa liiketoimintapäällikölle vastuun lisäksi kokemusta laaja-alaisesti mm. verkkoliiketoiminnasta, esimiestehtävistä, B2B- ja B2C-myynnistä sekä erityisen mahdollisuuden tuoda oma vahva panos ja näkemys liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen ja kasvattamiseen.
 
Profealla olemme yksi tiimi: apuna liiketoimintapäälliköllä on osaava henkilöstö, toimitusjohtaja, aktiivinen hallitus sekä laaja yhteistyökumppaneiden verkosto.

 
Työtehtävään haetaan vuosikurssia tai pääainetta katsomatta innostunutta ja kehittymishaluista tiimipelaajaa.
 
Tartu elämäsi tilaisuuteen ja hae rohkeasti osaksi loistavaa tiimiämme!

Lisätietoa liiketoimintapäällikön työtehtävästä ja hakuohjeet: https://goo.gl/pfuEsJ 

Haku on auki sunnuntaihin 29.4.2018 klo 23.59 asti.