Suomen kaunein opiskelijatapahtuma etsii joukkoonsa idearikkaita ja motivoitunetia tekijöitä! Pikkulaskiainen on kevätlukukauden suurin opiskelijatapahtuma koko Suomessa keräten tuhansia mäenlaskijoita viettämään yhteistä aikaa minttukaakaon kera. Tiimimme on intoa täynnä ja hakee täydennystä joukkoihinsa kuntalaisista vuosikurssiin katsomatta. Olet sitten tuore jäsen tai vanhempi konkari, Pikkulaskiaisen järjestäjänä pääset ideoimaan ja toteuttamaan ainutlaatuista elämystä tuhansille opiskelijoille ympäri Suomen.

Tapahtumajärjestäjänä pääset kehittämään osaamistasi ja haastamaan itsesi, mutta saat myös runsaasti konkreettista kiitosta! Tarjoamme sinulle mm. jonon ohi -lipun haluamaasi jatkobaariin (varma paikka loppuunmyytyyn tapahtumaan!) sekä takuupaikan eeppiselle Pikkulaskiaisen sillikselle.

Hakea voi kuka tahansa vuosikurssista riippumatta! Haku tiimeihin tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus kyseisen tiimin vetäjälle. Hakuaika päättyy sunnuntaina 8.10. Klo 23:59. Haku tapahtuu ensisijaisesti yhteen tiimiin mutta voit samassa hakemuksessa myös kertoa, jos jokin toinenkin tiimi kiinnostaisi. Tiimiläisiä valitaan hakemuksista ja tiimistä riippuen 2-6 hlöä / tiimi.

Markkinointi:

Oletko luova, idearikas ja markkinoinnista kiinnostunut some-maailman seuraava ilmiö? Markkinointitiimi vastaa tapahtuman näkyvyydestä kaikissa kanavissa ja suunnittelee tapahtuman haalarimerkit, julisteet, pääsyliput ja muut painomateriaalit.
Kokemus kuvankäsittelyohjelmista katsotaan eduksi, mutta ei ole vaatimuksena. Markkinointitiimi toimii tiiviissä yhteistyössä kaikkien muiden tiimien kanssa, ja muiden ominaisuuksien lisäksi tulisi sinun olla organisointikykyinen, kykenevä pitkän aikatähtäimen suunnitteluun etkä pelkää toimia paineen alla.

Hakemukset Jennalle jenna.kaarela (ät) tuky.fi

Mäki:

Pikkulaskiaisen kruununjalokivi on Puolalanpuistossa järjestettävä mäkikilpailu, joka erottaa tapahtuman muista approista. Tänä vuonna tämä timantti hioutuu entistäkin säkenöivämmäksi, katsojaansa silmiä hiveleväksi valtavaksi spektaakkeliksi juuri tiiminsä ansiosta.

Tiimin vastuulla on organisoida tämä vuoden kovin urheilukilpailu! Ennakkojärjestelyissä korostuvat organisointikyky ja tiimityöskentelytaidot. Itse tapahtumapäivä vaatii paineensietokykyä ja pilkettä silmäkulmassa. Mäkitiimin jäsenet toimivat tuolloin pienempien tiimien vetäjinä, esimiehen asemassa. Mikäli sinulta löytyy edellä mainittuja taitoja esimerkiksi työn, harrastusten ja järjestötyön parista, sekä paloa ammattimaisten suurtapahtumien tuottamista kohtaan olet etsimämme jäsen!

Hakemukset Soljalle solja.kontu (ät) tuky.fi

Lipunmyynti:

Lipunmyyntitiimi pitää huolen siitä, että niin lippujen myynti kuin suorituskarttojen vaihtokin sujuu kuin rasvattu, ja että tapahtumaan osallistujilla on mahtava fiilis jo lipun hankinnasta lähtien. Lipunmyyntitiimin kotina toimii tapahtuman aikana Turun kauppatorilla sijaitseva toritoimisto, joka on helmikuussa suurempi kuin koskaan! Jos sinulla on visiota, olet vastuuntuntoinen ja numerot pysyvät hallussa, olet etsimämme henkilö!

Lipunmyyntitiimin jäsenenä toimit tapahtumapäivänä lipunmyynnin nakkien esimiehenä ja ohjaa heitä hektisessä ympäristössä. Tähän tehtävään tarvitset auktoriteettia, pitkää pinnaa ja johtamiskykyä.

Hakemukset Johannalle johanna.malin (ät) tuky.fi

Yrityssuhteet:

Yrityssuhdetiimin vastuulla on tapahtuman yritysyhteistyön hoitaminen sekä uusien yhteistyökumppaneiden hankkiminen. Tiimiin valitaan myös baarivastaavat, jotka varmistavat sujuvan yhteistyön approbaarien kanssa.

Yrityssuhdetiimiläisenä tehtävänäsi on kontaktoida aktiivisesti potentiaalisia uusia yhteistyökumppaneita. Koska sponsorit ja approbaarit lyödään lukkoon hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, painottuu valtaosa tiimin työstä alkutalvelle. Jos olet oma-aloitteinen, rohkea ja valmis kantamaan vastuuta, tulet loistamaan tehtävässä kuin teekkarin valkeat pakarat Puolalanmäellä! Kokemus myynnistä on tehtävän kannalta plussaa, mutta tärkeintä on palava halu onnistua.

Hakemukset Pinjalle pinja.suomela (ät) tuky.fi

 

Nähdään helmikuussa! ❄️