Turun KY:n hallitus on päätöksellään valinnut Pikkulaskiaisen päätuottajan 2019. Tuottajan tehtävänä on yhdessä rekrytoimansa tiimin kanssa järjestää Turun KY:n ylpeyden aihe ja toiminnan elinehto – Pikkulaskiainen. Seuraavaksi tuoreen päätuottajan esittely ja linjauksia alkavasta projektista.

Hei! Olen Solja Kontu, toisen vuoden opiskelija ja vuoden 2019 Pikkulaskiaisen päätuottaja. Kasvoni ovat varmasti tutut Ulkkiksen riveistä ja Pikkulaskiaisen mäkitiimeistä 2017 sekä 2018. Nyt viimein toteutuu unelmani tuottaa yksi Suomen suurimmista ja arvostetuimmista opiskelijatapahtumista! Pidän erityisenä vahvuutenani edellisvuosista kumpuavaa näkemystä kehittää tapahtumaa pitkällä tähtäimellä. Päätuottajana aionkin tehdä Pikkulaskiaisesta entistä ammattimaisemman tapahtuman, joka muistuttaa pikemminkin festareita ja urheilutapahtumia. Tärkeintä on tunnistaa menestyksen kannalta olennaiset asiat ja jättää pois hyötyarvoltaan heikot.

Luovaa hulluutta, rohkeutta ja tulevia ammattilaisia kaivataan kunnianhimoisen tavoitteen saavuttamiseksi. Haluankin kannustaa kaikkia tämän uniikin projektin pariin! Hakuaika tiiminvetäjiksi tuottajatiimiini on avoinna 9.4.-22.4.2018 ja tiimiläisten haku aukeaa syksyllä. Lisätietoja haettavista tehtävistä julkaistaan pian TuKYn verkkosivuilla TuKY hakee -osiossa. Tiedustelut, kehitysideat ja kommentit ovat erittäin tervetulleita, joten nykäise vastavalittua tuottajaa pelipaidasta tai laita viestiä osoitteeseen pikkulaskiainen@tuky.fi.Runsaslumista talvea toivoen
Solja Kontu
Pikkulaskiaisen päätuottaja 2019