Pikkulaskiaisen tiimiläisenä pääset kehittämään Suomien suurinta talvifestivaalia, joka on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti yltäen jo liki 8000 ihmisen kävijämäärään. Se koostuu ikonisesta mäkikilpailusta, info & lounge -alueesta, approista, sekä huippuartistien tähdittämistä yökerhojatkoista. Tehtäviä on tarjolla monipuolisesti eri osa-alueilta. Tiimiläisenä saat loistavan CV-merkinnän, arvokasta kokemusta tiimi- ja projektityöskentelystä, tapahtuman järjestämisestä, sekä paineen alla työskentelystä. Samalla pääset nauttimaan tapahtumasta aitiopaikalta ja tilaisuuden osoittaa todelliset kykysi!

Haussa ovat jäsenet seuraaviin tiimeihin

  • Mäkitiimi: 1-2 jäsentä
  • Markkinointi: 2-3 jäsentä
  • Yrityssuhteet: 3-4 jäsentä
  • Lipunmyynti: 3-4 jäsentä

Haussa katsotaan eduksi aikaisempi kokemus tapahtumien järjestämisestä, sekä tiimi- ja projektityöskentelystä. Tärkeintä on kuitenin motivaatio ja ideointikyky! Vedä meitä pelipaidan hihasta Pikkulaskiaisen standilla Mercalla maanantaina 24.9. tai keskiviikkona 3.10. Lisätietoja myös sähköpostitse pikkulaskiainen@tuky.fi, sekä suoraan tiimien vetäjiltä: 

  • Mäki: Niklas Rimpi ja Tuomas Majuri 
  • Markkinointi: Otso Talvitie ja Rosa Kaasalainen
  • Yrityssuhteet: Iida Kuusela
  • Lipunmyynti: Laura Haavisto

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakuaikana 24.9.-7.10. osoitteeseen pikkulaskiainen@tuky.fi. Hakuaika päättyy sunnuntaina 7.10.2018. kello 23.59.

 

Mäkitiimi (1-2 jäsentä)

Sarajevon suurmäki. Zakopanen lentomäki. Lahden mäkimonttu. Ja samaan sarjaan voidaan lisätä Pikkulaskiaisen mäki 2019! Mäkitapahtuma on uniikki osa Pikkulaskiaista, mikä erottaa sen muista opiskelijatapahtumista. Mäkitiimin tehtävänä on toteuttaa yksi talven suurimmista ulkoilmatapahtumista, joka esittäytyy kävijöilleen ikimuistoisena ja yhteistyökumppaneilleen ammattimaisena kokonaisuutena. Käytännössä tiimin vastaa mäkitapahtuman erilaisista hankinnoista, ohjelmasta, aluesuunnittelusta, lupa-asioista sekä logistiikasta. Monipuolinen tehtävä vaatii kokonaisuuksien hallintaa, tehokkuutta ja kykyä ideoida paineen alla ratkaisuja miltei tyhjästä. Kokemus tapahtumajärjestämisestä ja hyvät ajotaidot lasketaan eduksi, muttei ole välttämätöntä.

 

Markkinointitiimi (2-3 jäsentä)

Virtuoosit ja visionäärit wanted! Tuhatpäinen ihmismassa janoaa tietoa ja houkuttelevaa visualisointia Suomen suurimmasta talvifestivaalista. Markkinointitiimi on vastuussa Pikkulaskiaisen tapahtuman näkyvyydestä ja brändin rakentamisesta, joka erottuu ammattimaisuudellaan muista opiskelijatapahtumista. Tiimiläisten toimenkuva kattaa laajudessaan muun muassa haalarimerkit, julisteet, somen, teaserit, aftermovie, jännittävien tempausten ideoimisen ja räiskyvien verkkosivujen luonnin. Jos olet kiinnostunut markkinoinnin koukeroista, olet villi visionääri ja vallaton virtuoosi, on aika veistää meille marmoriakin lujempi hakemus!

 

Yrityssuhdetiimi (3-4 jäsentä)

Mitä olisikaan pulkkamäki ilman lämmintä kaakaota tai approt ilman baareja? Yrityssuhdetiimissä pääset varmistamaan, ettei talven riemukkaimmasta tapahtumasta jää uupumaan yhtäkään palapelin palaa. Samalla takaat itsellesi eturivin paikat niin mäen, approjen kuin jatkojenkin järjestämisessä. Tiimin vastuulla on pääsponsorien hankkiminen mäkeen ja appro-baarien kontaktointi. Tiimiläisiltä odotetaan tehtäviin sitoutumista, asiakasorientoituneisuutta ja reipasta asennetta. Olitpa siis vikkelä verkostoituja tai supliikki myyntitykki, yrityssuhdetiimissä pääset harjaannuttamaan bisnesmaailman rautaisia taitoja, joista on hyötyä jokaiselle kauppatieteilijälle!

 

Lipunmyyntitiimi (3-4 jäsentä)

Lipunmyyntitiimi pitää huolen siitä, että tapahtumaan osallistujilla on mahtava fiilis jo lipun hankinnasta lähtien ja että niin lippujen myynti kuin suorituskarttojen vaihto sujuu kuin rasvattu. Tiimin kotina toimii tapahtuman aikana talvifestivaalin info & lounge -alue, joka tulee olemaan ensi helmikuussa suurempi kuin koskaan! Jos sinulla on ilmiömäisiä ideoita, olet vastuuntuntoinen ja numerot pysyvät hallussa, olet etsimäni henkilö. Lipunmyyntitiimin jäsenenä toimit tapahtumapäivänä lipunmyynnissä esimiehenä hektisessä tilanteessa, joten tähän tehtävään tarvitset myös auktoriteettia, pitkää pinnaa ja johtamiskykyä.