Turun KY:n ja TYY:n oma Miika Tiainen on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2018. Miika opiskelee tietojärjestelmätiedettä Turun kauppakorkeakoulussa ja on ollut aktiivinen niin TuKYn kuin TYY:n toiminnassa jo useita vuosia. TuKYssä Miika on toiminut muun muassa Tricoloressa, Kulttiksessa, KYlisteen AD:na ja NESU-TuKYn puheenjohtajana. Vuoden 2017 Miika toimii Turun yliopiston ylioppilaskunnan puheenjohtajana.

SYL eli Suomen ylioppilaskuntien liitto ry on opiskelijajärjestö, joka edustaa noin 132 000 opiskelijaa Suomessa. SYL on opiskelijaliikkeen korkein ja vaikutusvaltaisin toimija Suomessa, ja sen jäseniä ovat Suomen kaikkien yliopistojen ylioppilaskunnat. SYL:n puheenjohtajana on ollut kauppatieteilijä viimeksi vuonna 2010. Poikkeuksellista on myös se, että Miika on jo toinen peräjälkeen valittu turkulainen ja kaikkien aikojen ensimmäinen Turun KY:läinen SYL:n puheenjohtaja.

Haluamme koko Turun KY:n puolesta onnitella Miikaa ja kiittää kaikesta tähän astisesta opiskelijoiden eteen tehdystä työstä! Toivotamme kaikki tervetulleiksi TuKYn toimistolle maanantaina 26.11. klo 11.45 alkaen onnittelemaan ja moikkaamaan Miikaa kakkukahvien merkeissä.