KYlisteen uusi päätoimittaja ja Art Director on valittu! Uudet toimijat aloittavat tehtävässään tammikuussa 2018. Näin uudet toimijat esittäytyvät:

Päätoimittaja: Lisette Jaakola

Moikka!

Meikäläinen on Lisette Jaakola. Olen 22-vuotias toisen vuosikurssin opiskelija, jonka jokapäiväiseen ruokavalioon kuuluvat paprikatäytteiset vihreät oliivit ja cocktailkurkut. Oliivien ja kurkkujen ylensyönnin lisäksi olen kuluneen puolentoista vuoden aikana ollut aktiivisesti Turun KY:n toiminnassa mukana ja tätä kautta löytänyt suuren intohimon viestinnällistä ja visuaalista tekemistä kohtaan. Seuraava haasteeni onkin KYlisteen päätoimittajana toimiminen. Suurella kunnialla ja innolla otan tämän haasteen vastaan!

Persoonaltani olen nauravainen ja omaankin aivan loistavan huumorintajun! (Tää on siis oikeesti totta. Myönnän, että näytän oheisessa kuvassa huolestuttavan surumieliseltä.) Koska tahansa saa siis tulla nykimään hihasta ja tulla jubailemaan, oli se sitten KYlisteestä tai vaikka päivän säästä.

Pidemmittä puheitta, olen ihan älyttömän innostunut tulevasta ja toivonkin näkeväni mahdollisimman monia teitä tulevissa toimituskokouksissa. Vi hörs och vi ses!

Art Director: Venla Kokkomäki

Terve! Oon Venla, kolmatta vuosikurssia. Huisia päästä visualisoimaan TuKYläisten elämää KYlisteen parissa!

Vietän päiväni koulussa etsien vapaata paikkaa ryhmätyötilasta, lukien Kotler & Kelleria ja nauttien 23 sentin kahveista. AD:n hommia olen hoitanut aikaisemmin Kulttiksen tiedottajana ja PL-markkinointitiimissä, joten seuraava kehitysaskel tuntui luonnolliselta. Estetiikalla ja TuKYllä on erityinen paikka sydämessäni, ja siksi haluankin kehittää Suomen hienointa opiskelijalehteä edelleen.

Oon varma, että me muodostetaan Liseten kanssa LIT tiimi ja odotan jo seuraavaa vuotta innolla!