Heineken kutsuu – kierrättämällä festareille!
 
TuKY Corporate Relations järjestää Heinekenin kanssa yhteistyössä vaatekeräyksen Turun kauppakorkeakoululla 7.5.-11.5.2018 välisenä aikana.
 
Suomessa päätyy yksityisiltä ihmisiltä käsittämättömät yli 54 miljoonaa kiloa tekstiilijätettä roskiin joka vuosi. Tästä osa poltetaan, mutta suurin osa menee edelleen kaatopaikoille.
 
Heineken haluaa olla mukana vastuullisuustalkoissa ja se alkaa tulevasta festarikesästä 2018. Heineken ottaa haltuun kaksi kesän suurfestaria, RMJ:n (21.-23.6. ) ja Blockfestin (17.-18.8.) Heineken Style Factory -konseptillaan ja tuo niihin uniikin kierrätettyjen designvaatteiden myymälän näyttävine baari- ja hengailualueineen. Myymälään tuunataan myyntiin festarihenkisiä, kierrätetyistä vaatteista tehtyjä designvaatteita.
Heineken haluaa ottaa mukaan tärkeät yliopistot ja haastaa yhdessä yliopistojen opiskelijat tuomaan hyväkuntoisia, käytettyjä ja kaappiin pölyttymään jääneitä paitoja, housuja, hameita, mekkoja tai vaikkapa takkeja kierrätykseen.
 
Yhteistyössä Remake – Eco Design Atelier:in suunnittelijat valmistavat kierrätetyistä vaatteista designvaatteita yhdessä alan opiskelijoiden kanssa ja vaatteet tulevat myyntiin kuluttajille aínutlaatuisesti vain näillä festareilla (RMJ ja Blockfest). Remake järjestää vaate- ja designalan erikseen tähän valituille opiskelijoille kahden päivän workshopin ja toimii vaatesuunnittelijoiden ohjaajana ja mentorina koko projektin ajan. Opiskelijoiden käsissä vaatteet saavat uuden muodikkaan desingin, Heinekenin hengessä.
 
Heineken teettää samalla omista, vanhoista, käytetyistä lipuista, banderolleista ja muista festarimateriaaleista tällä kierrätysteemalla erikoiserän erilaisia, vain näillä festareilla myytäviä spesiaalituotteita. Lisäksi osa näistäkin kerätyistä materiaaleista voi myös päätyä suunnitteljoiden käsissä osaksi muotivaatteita. 
 
Jokainen voi auttaa, vaikka vain yhden vaatekappaleen kerrallaan. Kaiva sinäkin siis käyttämättä jääneet vaatekappaleesi esiin ja tuo ne kierrätykseen Turun kauppakorkeakoululle! Tarkemmat keräysajat infotaan myöhemmin Facebookissa tapahtuman sivulla https://www.facebook.com/events/212831216190497/ 
 
Mitä? Vaatekeräys yhteistyössä Heinekenin kanssa
Missä? Turun kauppakorkeakoulu
Milloin? 7.5-11.5 ( tarkemmat keräysajat ilmoitetaan myöhemmin)