EVA järjestää rentoja tapahtumia leffailloista mökkireissuihin, Hyvinvointipäivät sekä verenluovutuksia yhteistyössä SPR:n kanssa. EVA kampanjoi myös opiskeluympäristöä edistävistä asioista sekä ottaa kantaa koulutus- ja sosiaalipoliittisiin kysymyksiin.

Hakeminen pesteihin tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen sopo@tuky.fi.Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan vuosikurssi, (suunniteltu) pääaine, aikaisempi järjestökokemus, erityistaidot (esim. kuvankäsittely, valokuvaus, some) ja syy, minkä takia hakee Edunvalvontajaostoon. Kuvaile hakemuksessasi itseäsi muutamalla sanalla. Kerro hakemuksessasi myös mistä pestistä olet ensisijaisesti ja toissijaisesti kiinnostunut. Haku päättyy torstaina 23.11. klo 23:59

Seuraajia haetaan näihin pesteihin:

  • ​Varapuheenjohtaja
  • Sihteeri
  • Rahastonhoitaja
  • Tiedottaja
  • AD
  • Yrityssuhdevastaava

Koko jaosto vastaa yhdessä EVAn tapahtumien ja kampanjoiden sekä kopotempausten suunnittelusta ja toteuttamisesta. Sen lisäksi kaikki jaostolaiset toimivat opiskelijaedustajina eri toimikunnissa kertomassa opiskelijoiden mielipiteitä ja keskustelemassa kauppakorkeakoulun henkilökunnan kanssa. Opiskelijaedustustehtävät jaetaan jaostolaisten kesken vuoden alussa kunkin omien kiinnostusten ja vahvuusalueiden mukaan. Ei siis tarvitse olla aikaisempaa edunvalvontakokemusta, vaan oma kiinnostus vaikuttamiseen riittää.

Haku on avoin kaikille Turun KY:n jäsenille vuosikurssista riippumatta – oma innostus päästä vaikuttamaan edunvalvontaan ja järjestämään rentoja tapahtumia on tärkeintä.

Lisätietoa EVAn toiminnasta ja hallitushausta voi kysyä osoitteesta sopo@tuky.fi tai hallitushakuinfossa ti 20.11. klo 14.00 luentosalissa 01. Linkki hallitusinfon facebooktapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1096022783834607/

Tulevaa vuotta innolla odottaen,

Ella Miettinen, Turun KY:n sosiaalipoliitiinen vastaava 2017 

Tuulia Kuusinen, Turun KY:n koulutuspoliittinen vastaava 2017