Tervetuloa EY:n jälkiruokakurssille!

EY järjestää opiskelijoille jälkiruokakurssin tiistaina 6.2. Turussa! Tule mukaan iltaamme kehittämään keittotaitojasi, nauttimaan lopputuloksesta eli loistavasta ruuasta ja siihen sopivasta viinistä, sekä tutustumaan EY:n edustajiin rennoissa tunnelmissa. Mikäli sinua kiinnostaa ura konsulttina, analyytikkona tai tilintarkastajana menestyvässä maailmanlaajuisessa yrityksessä, ja makeakin maistuu, tämä on ilta juuri sinulle! Tulet esimerkiksi kuulemaan tarjoamistamme työmahdollisuuksista: EY:n suosittu trainee-haku syksylle 2018 on nyt käynnissä, ja lisäksi haemme uransa alkuvaiheessa olevia tekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Halukkaiden kanssa järjestämme myöspikahaastatteluita illan aikana.

Ilmoittaudu nopeasti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtumatiedot

Mitä: Kokkaa & syö hyvässä seurassa

Missä: Ravintola X, Turku. Ravintola & osoite ilmoitetaan mukaan valituille sähköpostitse.
Milloin: tiistai 6.2.2018 klo 17-21
Miten: Ilmoittaudu tästä perjantaihin 1.2. mennessä.

Muuta: Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli olet kiinnostunut osallistumaan pikahaastatteluun. Ilmoitamme mukaan iltaan mahtuneille ja haastateltaville erikseen maanantaina 5.2. Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Lotta Kaleva, lotta.kaleva@fi.ey.com, +358 40 767 1866

Jos et pääse osallistumaan, tsekkaathan silti avoinna olevat työpaikkamme ja infon syksyn 2018 trainee-ohjelmastamme osoitteessa ey.com/fi/fi/careers . Hae mukaan nyt!