Turun KY:n hallitus on kokouksessaan 9.12.2013 valinnut Edunvalvontajaostolle eli EVAlle uuden hallituksen vuodelle 2014. Jaoston puheenjohtajana toimii ensi vuonna hallituksen hyvinvointi- ja tutorointivastaava Laura Vähäsaari sekä varapuheenjohtajana hallituksen koulutuspoliittinen vastaava Sofi Laiho. Tutustu uusiin EVAlaisiin skrollaamalla alaspäin!

Sosiaalipoliittisen puolen edustajat

Emmi Vilkanen 

Heippaheihoi! Olen toisen vuosikurssin markkinoinnin opiskelija, joka selviää tilanteesta kuin tilanteesta pettämättömällä blondin logiikalla. Olin mukana EVAssa jo vuonna 2013, ja vuoden aikana kiinnostus opiskelijoiden hyvinvointia ja koulutuspolitiikkaa kohtaan on vain kasvanut. Ihan huikean mahtavaa, että saan olla mukana kehittämässä jaoston toimintaa myös jatkossa! Vuosi 2014 kuluu osaltani sopo-puolella tapahtumia ja kampanjoita järkkäillessä. Vuodesta tulee varmasti hauska ja tapahtumarikas, en malta odottaa!

 


Katri Auvinen 

Olen 21-vuotias toisen vuosikurssin laskiksen pääaineopiskelija. Viime vuoden aikana olen pyörinyt aktiivisesti TuKYn tapahtumissa, ja on mahtavaa päästä vihdoin mukaan jaostotoimintaan sekä kehittämään EVAa eteenpäin. Odotan ensivuodelta hauskoja hetkiä sekä paljon uusia kokemuksia!

 

 


Salla Puustinen 

Olen ensimmäisen vuoden opiskelija ja jo pupuinfoissa heräsi kiinnostukseni lähteä jaostotoimintaan mukaan. Syksy pyörähti vauhdikkaasti käyntiin heti ensimmäisillä viikoilla, joiden jälkeen olenkin intoutunut mukaan jos jonkinlaiseen nakkipestiin ja tapahtumaan. Oman paikkani löysin EVAn sopo-puolelta ja nyt pääsen vaikuttamaan opiskelijoiden etuihin, puuhastelemaan mielenkiintoisten projektien parissa ja kehittämään toimintaa entistäkin näkyvämmäksi. Kulunut syksy on ollut ikimuistoinen ja odotan jo innolla, mitä ensi vuosi EVAn riveissä tuo tullessaan!

 

Koulutuspoliittisen puolen edustajat

Jesse Huovinen, laskentatoimen ja rahoituksen laitosvastaava

Olen 21-vuotias, toisen vuosikurssin laskentatoimen ja rahoituksen pääainelukija. Tämä vuosi tehtiin hommia NESUssa ja sen loppuessa piti keksiä jotain ohjelmaa ensi vuodeksi, koska en vain pysy paikoillaan ja aina pitää jotain hommaa olla. Edunvalvonta on sydäntä lähellä ja se että hommat toimii niin kuin niiden luulisi toimivan. Laskiksen ja rahoituksen pääainelukijana kiinnostaa luonnollisesti laitoksen toiminta ja sen kehittäminen, joten oli luonnollista hakea ko. pestiin ja EVAaan. Tehdään opiskelusta tulevaisuudessa entistä sujuvampaa.

 

Viivi Päivölä, markkinoinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan laitosvastaava

Viivi kakkosvuosikurssilta moikka! KV-liiketoiminnan pääaineopiskelija, joka lähtee intoa puhkuen kohti EVA-vuotta. Ensimmäinen vuosi kului railakkaasti Ulkkiksessa, nyt paneudutaan koposopo –hommiin. Let’s go!

 


Erika Ojala, johtamisen ja yrittäjyyden laitosvastaava

Olen 20-vuotias ensimmäisen vuoden opiskelija Helsingistä. Pupusyksy kaikkine tapahtumineen on mennyt liiankin nopeasti ohi, ja se onkin ollut elämäni paras puolivuotinen tähän mennessä! Paljon on varmasti vielä näkemättä ja kokematta, ja odotankin jo innolla kevättä ja tulevaa hallituskautta EVAssa. Vuodesta tulee varmasti aivan mahtava!

 

 

Elina Sääskilahti, taloustieteen laitosvastaava

Olen 20-vuotias mukavasti turkulaistunut toisen vuosikurssin opiskelija. Hilpeän ulkokuoreni alta löytyy myös vakavasti otettava kansantaloustieteen pääaineopiskelija. Tähän mennessä suurin osa ajastani on kulunut aktiivisesti NESUssa pyöriessä, ja nyt on tullut aika tarttua uusiin haasteisiin edunvalvontajaostossa! Vuoden 2014 toimin kopo-puolella kansantaloustieteen laitosvastaavana. Odotan innolla haasteita ja mahdollisuuksia, joita ensi vuosi tuo mukanaan. Ihan mahtavaa päästä kehittämään EVAn toimintaa ja olla mukana vaikuttamassa koulutuspolitiikkaan.


Emilia Kauppinen, kielten ja liikeviestinnän yksikön vastaava

20-vuotias toisen vuosikurssin pirskuilevan herskyvä ikiliikkuja Turusta. Pääaine yhtä hukassa kuin omat avaimet. Hyvinvointi on isoja aamupaloja, positiivisia ihmisiä ja yleistä jeejeetä. Asioita tehdään tosissaan, muttei vakavissaan – NYT LEVITTÄMÄÄN SITÄ HYVINVOINTIA!