uus-deloitte

Deloitte Trainee

Oletko kiinnostunut urasta maailman johtavassa asiantuntijaorganisaatiossa? Kollegoinasi on globaalisti 225 000 ja Suomessa 450 liikkeenjohdon konsultoinnin, tilintarkastuksen, riskienhallinnan, vero- ja lakipalvelun ja yritysjärjestelyn asiantuntijaa. Meitä kaikkia yhdistää palo auttaa asiakkaitamme menestymään.

Traineehakumme on nyt käynnissä ja haemme joukkoomme useita nuoria osaajia työskentelemään mielenkiintoisissa tehtävissä syksyllä 2016 ja keväällä 2017. Hakuaika käynnissä 25.9. asti.

 

Tilintarkastus- ja neuvontapalvelut (Helsinki, Tampere, Turku)

Oletko kiinnostunut ymmärtämään yritysten liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti ja arvioimaan liiketoimintaan liittyviä riskejä? Tarjoamme sinulle loistavan näköalapaikan tilintarkastuksen kiehtovaan maailmaan sekä konkreettisen oppimismahdollisuuden käytännön työn kautta. Haemme traineita kaikille toimistoillemme ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana – toimi siis nopeasti!

 

Riskienhallintapalvelut

Haluatko kehittyä riskienhallinnan ammattilaiseksi? Etsimme traineita Cyber Risk, Sustainability ja Business Risk -palveluihimme. Tehtävässä pääset avustamaan muun muassa sisäisen tarkastuksen toimeksiannoissa sekä riskien arviointi- ja hallintamenetelmiin liittyvissä projekteissa. Saat myös työskennellä asiakkaidemme tietoturvan parissa ja pääset osallistumaan asiakastapaamisiin yhdessä kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa.

 

Veropalvelut

Haluatko olla mukana tekemässä asiakkaidemme kokonaisvaltaista veroasioiden hallinnointia ja toteuttamassa neuvontapalveluita? Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään haastavissa ja monipuolisissa tehtävissä osana verotuksen asiantuntijatiimiä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa tiedonhankintaa, muistioiden ja hakemusten sekä laskelmien laadintaa.

 

Näitä asioita arvostamme hakijoissa:

. soveltuvia korkeakouluopintoja, olet opintojesi loppuvaiheessa tai jo hetki sitten valmistunut
. tiimipelaajan asennetta ja intoa tehdä töitä yhdessä asiakkaiden ja kollegoiden kanssa
. halua kehittyä ja oppia uutta
. kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja analysoida tietoa
. sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Tule kehittymään kanssamme!

Meillä toimit ammattimaisessa ja tulevaisuuteen katsovassa tiimissä. Ratkomme asiakkaidemme alati
vaihtuvia haasteita yhdessä osaavien kollegoiden kanssa. Pääset työskentelemään eri alojen osaajien
kanssa ja verkostoitumaan deloittelaisten kanssa niin Suomessa kuin globaalistikin. Panostamme siihen,
että kehityt asiantuntijana ja pääset urallasi haluamaasi suuntaan. Meille on tärkeää sitoutua
asiakkaisiimme ja toisiimme.

Kiinnostuitko? Haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä sähköinen hakemus nettisivuillamme (www.deloitte.fi) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.9.2016. Liitä samalla mukaan hakemuskirjeesi, ansioluettelosi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi.

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi. Harjoittelijoidemme aiempia kokemuksia pääset lukemaan täältä: www.deloitte.com/fi/tutustumeihin.