Ubiikki on nopeasti kansainvälistyvä kasvuyritys, joka kehittää tulevaisuuden oppimateriaaleja – oppimisanalytiikkaa sisältäviä, oppilaan osaamisen mukaan adaptoituvia pelillisiä sisältöjä. Etsimme nyt heille energistä ja osaavaa Marketing Specialistia vauhdittamaan kasvua ja avaamaan uusia markkinoita. Haluatko sinä liittyä tähän tiiviiseen ja mukavaan työyhteisöön tekemään työtä, jolla on merkitystä opetuksen ja oppimisen kehityksessä?

KUVAUS

Etsimme nyt kokoaikaista Marketing Specialistia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Ubiikille, mutta me vastaamme rekrytoinnin hakuprosessista heidän puolestaan ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää meille, Academic Workille, osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä pääset vastaamaan Ubiikin markkinoinnista ja viestinnästä yritysasiakkaillemme. Vastaat siitä, että olemassa olevat ja tulevat asiakkaamme tuntevat meidät ja me heidät. Osaat ja haluat hoitaa asiakassuhteitamme erilaisissa ympäristöissä aina messuosastoista uutiskirjeisiin. Ilmaiset itseäsi selkeästi niin suullisesti kuin kirjoittamallakin, ennen kaikkea englanniksi. Kokemuksesi koulumaailmasta tai kustannusalalta auttaa sinut nopeammin alkuun.

Tehtävässä tulet työskentelemään mm. seuraavien asioiden parissa:

  • Asiakkaistamme ja kumppaneistamme muodostuvan ekosysteemin rakentaminen
  • B-to-B viestintä mukavalle, monikansalliselle asiakasjoukolle
  • Tapahtumatuotanto, messut ja näyttelyt
  • Somenäkyvyytemme kehittäminen
  • Markkinakartoitukset ja kilpailija-analyysit

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat paneutua markkinoinnin ja viestinnän pitkäjänteiseen kehittämiseen, työskennellä haastavien tehtävien parissa sekä kehittyä alan ammattilaiseksi kokeneiden kollegoiden tukemana. Teemme työtämme oppimisen parissa, joka tuo myös sinun toiminnallesi merkityksen. Yrityksen kasvu tuo myös mukanaan uusia kasvumahdollisuuksia urallesi tulevaisuudessa. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava, pyrimme löytämään jokaiselle parhaan mahdollisen tavan työskennellä mielekkäästi ja tehokkaasti.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on intohimoinen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija, joka haluaa jatkuvasti oppia ja kehittyä tekemisessään. Olet saanut jo alan työkokemusta ja tiedät käytännössä, miten erottua muista b2b-markkinoinnissa. Nyt etsit mahdollisuuksia kansainvälisen markkinoinnin tehtävistä, joissa digitaaliset tuotteet ja palvelut ovat keskiössä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva, esim. kaupallinen, viestintä- tai kasvatustieteellinen korkeakoulututkinto
  • Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot
  • Kyky oppia ja omaksua uusia digitaalisia työvälineitä
  • Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä vähintään 2 vuoden ajalta
  • Erittäin hyvä englannin kielen osaaminen sekä sujuva suomen kielen hallinta – muu kielitaito on eduksi

Mainitsethan mahdolliset työnäytteet hakemuksessasi. Lähetäthän hakemuksesi välittömästi, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakemusten myötä. Keskustelemme osaamisestasi ja tilanteestasi mielellämme lisää!

Aloitus: Huhtikuun aikana tai sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki (alun jälkeen etätyömahdollisuus)

Palkka: Sopimuksen mukaan, taustasta riippuen

Julkaisupäivämäärä: 19.2.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Ubiikki on opetusteknologiaan erikoistunut asiantuntijayritys, joka kehittää Cloubi-nimistä sisällöntuotanto- ja jakelujärjestelmää uudenlaisten vuorovaikutteisten oppimateriaalien tuottamiseen. Cloubia hyödyntävät Suomessa ja Euroopassa useat oppimateriaalikustantajat. Ubiikki on toiminut digitaalisten oppimisratkaisujen asiantuntijana 6 vuotta ja heidän toimipisteensä sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Etsitkö osa- tai kokoaikaisia töitä? 176 muuta työpaikkaa on avoinna kumppanillamme Academic Workillä heidän työnhakuportaalissawww.academicwork.fi