Viimeiset mahdollisuudet päästä viettämään seuraavat puoli vuotta parhaalla mahdollisella tavalla, eli speksaamalla, alkavat olla käsillä. Eli: tiimihaku on auki! Lue alta tiimikuvaukset ja lähetä vapaamuotoinen hakemus haluamaasi tiimiin viimeistään sunnuntaihin 15.10. kello 23:59 mennessä. Voit hakea jäseneksi myös useampaan kuin yhteen porukkaan!

 

Yrityssuhdetiimi, speksituottajat@tuky.fi
Haluatko hioa neuvottelu- ja myyntitaktiikoitasi? Lähde mukaan speksin yrityssuhdetiimiin! Speksi ei ole pelkkää teatteria, vaan tätä vuoden huikeinta projektia mahdollistamaan tarvitaan pelottomia sopimusten luojia. Yrityssuhdetiimin vastuulla on speksin yritysyhteistyön hoitaminen ja uusien yhteistyökumppaneiden hankkiminen. Tiimi sopii niin aloittelijalle kuin ammattilaisellekin. Tule mahdollistamaan ikimuistoinen juhlavuoden speksi sekä keräämään arvokasta kokemusta ja verkostoja!

 

Markkinointitiimi, emilvi@utu.fi
Juhlavuoden produktiosta tulee takuulla speeppisin, mitä on koskaan nähty – pidetään huoli, että kaikki kuulevat siitä! Markkinointitiimi vastaa speksin näkyvyydestä ja lipunmyynnistä. Jos esimerkiksi sosiaalinen media, sisällöntuotanto, videokuvaus ja -editointi tai markkinointitapahtumien suunnittelu ja toteutus saavat sinut innostumaan, hae mukaan! Tärkeimmät markkinointitiimiläisen ominaisuudet ovat innokkuus ja idearikkaus, mutta kerrothan hakemuksessasi myös mahdollisesta erityisosaamisestasi ja markkinointikokemuksestasi.

 

Bile- ja kiertuetiimi, jojuuu@utu.fi
Tiimi vastaa speksisanoman leviämisestä Turun yössä ja auttaa speksiporukkaa tutustumaan toisiinsa paremmin. Kiertueella päästämme taiteilijajoukon irti Porissa ja Helsingissä. Tule tekemään rundista ikimuistoinen! Tiimissä pääset ideoimaan ja toteuttamaan erilaisia bileitä ja huolehtimaan kiertueen sujuvuudesta. Tärkeintä on aloitekykyisyys ja hyvä energia!

 

Puvustustiimi, alotko@utu.fi
Puvustustiimi on paikkasi, jos sinulla on intoa koluta kirppareita, tehdä speksistä visuaalisesti loistokas tai jos vain rakastat tyylien kanssa kikkailua. Käsityötaidoista ei ole haittaa, mutta ykkösvaatimus puvustustiimiin on halu tehdä speksiä!

 

Maskitiimi, misugo@utu.fi
Huutavatko luomiväripaletit sinun nimeäsi? Pysyykö kreppirauta poikkeuksellisen hyvin kädessäsi? Nyt sinulla on mahdollisuus osoittaa taitosi ja liittyä Speksin maskitiimin loistavaan seuraan! Tärkeintä on kiinnostus olla mukana huikeassa speksissä, ja innokkuudellakin pärjää, jos esimerkiksi sivellin ei aina täysin pysy kädessä. Hae maskeeraustiimiin, niin pääset viimeistelemään säväyttävät lavalookit!

 

Lavastustiimi, speksituottajat@tuky.fi
Lavastustiimissä pääset suunnittelemaan kaikkea sitä mikä lavalla näkyy (ja kiertuelavoilla myös!). Olet täydellinen lavastaja, jos sinulla on visuaalista silmää, älyttömiä ideoita ja kekseliäisyyttä niiden toteutukseen! Olet sitten kätevä käsistäsi, maalarimestari tai vain täynnä ideoita, lavastustiimi on erinomainen paikka sinulle.

 

Jos veresi vetää lavalle, maanantaina 9.10. on vielä tilaisuus pyrkiä mukaan speksin tanssitiimiin! Tanssikoulu OP-salissa kello 18:00.

Kysymykset voi esittää tiimivastaavalle annettuun sähköpostiin tai speksituottajat@tuky.fi

 

Terkuin,
Idamaria ja Julia sekä tiimivastaavat