KY-Hansa ry on Turun kauppakorkeakoulun liikesaksan opiskelijoiden oma ainejärjestö kaikille saksan kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille opiskelijoille. Liikesaksan opiskelijoiden koulutuspoliittisen edun ajamisen lisäksi järjestämme vuoden aikana toinen toistaan mukaansatempaavampia tapahtumia aina rennoista illanistujaisista mielenkiintoisiin yritysvierailuihin ja maistuviin olut-tastingeihin. Syksyisin KY-Hansa ottaa osaa perinteisiin TuKYn pupusyksyn aktiviteetteihin ja päätapahtumana juhlitaan tietysti huikean suosion saavuttanutta Oktoberfestia!

Takaamme, että Hansan toimintaan osallistumalla pääset kokemaan ikimuistoisia hetkiä. Tule rohkeasti mukaan toimintaamme. Bis bald!

Lisää tietoa toiminnastamme saat liittymällä sähköpostilistallemme ky-hansa@utu.fi tai seuraamalla meitä Facebookissa. Meidät löytää myös Instagramista nimellä @kyhansa.

 

Tapahtumat ja toiminta

 

Järjestämme vuoden aikana monia erilaisia ja mielenkiintoisia saksalaistyylisiä tapahtumia, joihin kaikki ovat tervetulleita! Pyrimme järjestämään jokaiselle jotakin, kiinnosti sinua sitten juhlinta Oktoberfestien tapaan oluen ja bratwurstien merkeissä tai rento hengailu hyvässä porukassa jalkapalloa katsoen. Tapahtumissamme pääset tutustumaan uusiin ihmisiin poikkitieteellisillä sitseillä, herättelemään makunystyröitänne olut-tastingeissä ja tutustumaan aitoon saksalaiseen kulttuuriin excursioiden ja yritysvierailujen muodossa.

Liikesaksan ainejärjestönä pidämme myös huolen siitä, että liikesaksan opiskelu koulussamme olisi mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta. Kopo-kahveilla pääset nauttimaan tuoreesta kahvista ja kertomaan omat näkemyksesi saksan kielen opetuksen tasosta.

Perinteisten tapahtumien ja toimintamme lisäksi pyrimme uudistamaan toimintaamme jäseniemme tarpeiden ja kiinnostusten mukaan. Ole siis rohkeasti yhteydessä hallituksemme uusien ideoiden ilmestyessä mieleesi!

 

Tulevat tapahtumat

 

KY-Hansa järjestää maanantaina 6.11. avoimen kokouksen luokassa ls08.  Avoin kokous on oiva mahdollisuuus kysellä nykyiseltä hallitukselta tulevasta HalVasta ja antaa palautetta toiminnastamme sekä tapahtumistamme. Tarjolla on myös tietysti makoisia kokouseväitä! 

KY-Hansan HalVa järjestetään 27.11. Parkin yläkerrassa klo 18.  Tule mukaan asettumaan ehdolle tai äänestämään uusi hallitus kaudelle 2018!

Parhaiten pysyt ajantasalla tulevista tapahtumistamme seuraamalla meitä Facebookissa (KY-Hansa) ja Instagramissa (@kyhansa), sekä lisäämällä itsesi sähköpostilistallemme.

Kuinka liittyä jäseneksi?

 

KY-Hansan jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun, joka on voimassa koko opintojesi ajan. Jäsenenämme tuet toimintaamme ja autat järjestöämme kehittymään entisestään, minkä lisäksi saat alennuksia muun muassa maksullisista tapahtumistamme.

Tilinro: FI65 5710 0420 3036 79

Saaja: KY-Hansa

Viestikenttään: Jäsenmaksu + oma nimesi

Summa: 5€

Hallitus

 

Vilma Jaanto

Puheenjohtaja

Miia Zitting

Tiedottaja

Valtteri Nokkanen

Varapuheenjohtaja

Jani Budiansky

Koulutuspoliittinen vastaava

Emma Salo

Rahastonhoitaja

Tiia Johansson

Suhdevastaava

Nea Taittonen

Sihteeri

Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita ja palautetta toiminnastamme. Hallitukseen saat yhteyden lähettämällä mailia osoitteeseen ky-hansa-hallitus@utu.fi tai laittamalla viestiä Facebookissa.

#Bitteaufdeutsch