KY-Sport on TuKYn ikioma urheilujaosto, jonka järjestämiin enemmän tai vähemmän vakavamielisiin urheilutapahtumiin jokainen TuKYläinen on erittäin lämpimästi tervetullut.

Jo vuodesta 1980 KY-Sport on vastannut Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoiden liikkumisesta, kunnosta ja hauskanpidosta. Jaoston tavoitteena onkin järjestää opiskelun ja juhlimisen vastapainoksi erilaisia urheilu- ja liikuntatapahtumia.

                      

Tulevat tapahtumat:

Viikottaista tekemistä ja lajikokeiluja

Koko TuKYn fyysisestä kunnosta ja hyvinvoinnista pidetään huolta viikoittaisilla Parkin lenkeillä ja pelivuoroilla, joiden aikataulut löytyvät TuKYn tapahtumakalenterista. Viikkovuoroille ja lenkeille ovat kaikki tervetulleita kuntoon ja taitotasoon katsomatta! Vuoroilla pelattaviin lajeihin pääsee vaikuttamaan Facebook-ryhmissä Tyttöjen viikkovuoro sekä Keskiviikkopelit.

Kuukausittain järjestämme myös mitä eksoottisimpia lajikokeiluja. Kuukauden lajeissa on päästy tutustumaan eri lajeihin aina uppopallosta miekkailuun, kestosuosikkeja paintballia ja tankotanssia unohtamatta.

Joukkueita, Sammonmaljaa ja kisakatsomoita

Koulumme väreissä on mahdollista urheilla niin jääkiekkoa, koripalloa, jalkapalloa salibandya kuin amerikkalaista jalkapalloa pelaten. Joukkueet ja tarkemmat yhteystiedot löytyvät erillisestä alavalikosta.

Eri lajeissa pääsee kisailemaan myös pitkin vuotta järjestettävissä Sammonmalja-turnauksissa, joissa Turun yliopiston eri tiedekunnat taistelevat paremmuudesta tutuissa joukkuelajeissa.

Myöskään paatuneimmat penkkiurheilijat eivät jää toiminnassamme tyhjän päälle, kun pystytämme kisakatsomoita milloin Super Bowliin ja milloin jääkiekon MM-kisoihin.

Unohtumatonta urheilujuhlaa

Syksyn ehdoton ykköstapahtuma on Ulkkiksen kanssa isännöimämme ABPC, eli Academic Beer Pong Championship. Näissä jokaisen opiskelijan bravuurilajin mestaruuskisoissa tarjolla on suurta mainetta ja kunniaa, arvostettua pokaalia unohtamatta.

Koko kouluvuosi taas huipentuu keväällä KYlumposvuoren mittelöihin, joissa haalarikansa pääsee kisaamaan mitä upeimmista palkinnoista niin Veronkierrossa kuin Ekonomiaidoissakin.

Sportin tapahtumarepertuaariin kuuluu näiden lisäksi kaikenlaista Parkin FIFA-turnauksista vaellus- ja pelimatkoihin ulkomaille asti.

KY-SPORT 2017

Inari Syrjänen

Puheenjohtaja

Elias Nousiainen

Varapuheenjohtaja, Yrityssuhdevastaava

Rasmus Aadeli

Rahastonhoitaja

Vilma Ijäs

Sihteeri

Susanna Kuosmanen

Tiedottaja

Meri Yrjänen

Markkinointivastaava

Antti Heinonen

Projektivastaava

Tuomas Rauvola

Joukkuevastaava

BLOGIT

”There’s no I in team but there is in win”

”Mikäs urheilujoukkue te oikein olette”, kysyi bussikuski excuporukaltamme taittaessamme viimeisiä tunteja vuorokauden mittaisesta taipaleestamme Buenos Airesista takaisin Suomen Turkuun. Jengi istui bussissa samanlaisia huppareita yllään, hekotti vähän väliä ties...

lue lisää

Liiku

Liiku. Kun mä laitan livee. Liiku. Meil on aina bileet. Liiku. Liiku paitas hikeen - laulaa lorautteli vallan maineikas artisti Jonna reilu kymmenisen vuotta sitten. Kertosäkeen lopussa sanaa liiku hoetaan ripeästi kerta toisensa jälkeen, jolloin siitä muodostuu...

lue lisää