Onneksi olkoon uudet opiskelijat!

Tutustu pupu-infoon jotta tiedät mitä syksyllä tapahtuu!

Edunvalvontajaosto, tuttavallisemmin EVA, on Turun KY:n oma hyvinvointijaosto, jonka ensisijaisena tehtävänä on pitää huolta opiskelijoiden sosiaalipoliittisista sekä koulutuspoliittisista eduista. EVA pitää huolta muun muassa TuKYn tenttiarkiston ylläpidosta ja järjestää erilaisia hyvinvointia edistäviä tapahtumia. Toisin sanoen pidämme huolen siitä, että opiskelijat voivat hyvin ja saavat äänensä kuuluviin opetukseen liittyvissä asioissa.

Edunvalvontajaosto järjestää ympäri vuoden hyvinvointiin ja koulutukseen liittyviä tapahtumia, joissa teemana on rentoutuminen ja mukava meininki.

EVAn näkyvin tapahtuma on vuosittain järjestettävät Hyvinvointipäivät, joiden aikana opiskelijoilla on mahdollisuus päästä kuuntelemaan lukuisia hyvinvointiin liittyviä luentoja, osallistua erilaisiin liikuntakokeiluihin ja maistella sponsorien tarjoamia terveysherkkuja.

Muita vuosittain järjestettäviä tapahtumia ovat syksyinen mökkireissu, ystävänpäivät, vappuviikon brunssi, pupujen lautapeli-ilta, luokkaretki ja leffaillat. Näiden lisäksi järjestämme myös muita rentoja illanviettoja.

EVA järjestää ympäri vuoden useita tempauksia ja kampanjoita, joiden tarkoituksena on muistuttaa opiskelijoita mahdollisuudesta vaikuttaa omaan opiskeluympäristöönsä. Näin varmistetaan, että opiskelu Turun kauppakorkeakoulussa on kaikille mahdollisimman mukavaa.

EVA kampanjoi muun muassa siisteydestä, ekologisuudesta ja rauhallisen opiskeluympäristön tärkeydestä. Muistutamme opiskelijoita myös syksyn pimenevien iltojen vaaroista sekä muiden ihmisten auttamisen tärkeydestä.

Blogit

Sua varten!

Muistatko vielä, miksi päätit aikoinaan hakea juuri Turun kauppakorkeakouluun? Omiin korviini oli kantautunut, että Turussa on todella laaja opetustarjonta ja tietenkin parhaat bileet. Ajattelin, että Turulla olisi minulle eniten tarjottavaa. Turun KY:n missio onkin...

lue lisää

Stressinhallinta on tärkeä taito

”Viisi tenttiä ensi viikolla! Kirjastossa ei ole vapaana kurssikirjoja! Olis huikeet bileet MK:n kanssa, uskallanko mennä yksin, kun en tunne sieltä ketään? Miks mun kalenteri on näin täynnä? Oonko nyt unohtanut jotain? Riittääkö mun rahat ruokaan? Missä mun luento...

lue lisää

Tulevat tapahtumat

Turun KY:n lukuisat jaostot, toimijaryhmät sekä muut Turun yliopiston ylioppilaskunnan alaiset harrasteryhmät tarjoavat sinulle vapaa-ajan mahdollisuuksia laidasta laitaan. Halusit sitten keskittyä oman oppiaineesi vapaa-ajantoimintaan, urheiluun, musiikkiin tai kulttuuriin, löydät eri toimijaryhmistä kaltaistasi seuraa. Purjehdusta, gourmet-ruokaa tai laadukkaita viinejä – nämä kaikki ovat käytössäsi. Me haluamme tehdä opiskeluajastasi parhaan mahdollisen! Vieressä joitain tulevia tapahtumia meidän alaisten toimijoiden valtavasta tapahtumatarjonnasta. Kuvia painamalla pääset tapahtumien fb-sivuille. Lisää tapahtumia löydät tapahtumakalenterista.

EVAn hallitus 2018

Sanna Varjonen

Puheenjohtaja, sosiaalipoliittinen vastaava

Otto Elomäki

Rahastonhoitaja

Sandra Saranpää

Koulutuspoliittinen vastaava

Teea Hast

Tiedottaja

Otto Artjoki

Varapuheenjohtaja

Nea Ketonen

AD

Nina Varjonen

Sihteeri

Nikolas Rawlins

Yrityssuhdevastaava