Yleistä infoa

Hallituksen tehtävänä on johtaa yhdistyksen, jaostojen ja muiden toimielinten toimintaa, huolehtia yhdistyksen hallinnosta, sekä valvoa Turun KY:n ja sen jäsenten etuja sekä voimassaolevien sääntöjen noudattamista. Hallitus valmistelee asioita yhdistyksen kokouksen päätettäväksi sekä omalta osaltaan toimeenpanee näiden kokouksien päätöksiä. Hallitus pitää yhteyttä yhdistyksen eri sidosryhmiin kuten Turun kauppakorkeakouluun, Turun yliopiston ylioppilaskuntaan, Suomen ekonomiliittoon sekä muihin opiskelijayhteisöihin ympäri Suomen.

Aikataulu:

– Ke 25.10. klo 16:00: infotilaisuus hallitushausta, Montun Afterwork.

– Su 5.11. klo 23:59: deadline ennakkohaun vastauksille.

– Ma 6.11. ilmoittautuneet ehdokkaat vastauksineen julkaistaan Turun KY:n nettisivuilla.

– Ma 13.11. klo 16:00: hallitushaastattelut, Osuuskauppasali.

– Ti 14.11. klo 16:00: syyskokous ja hallituksenvaihto.

Hallitushakijalle varattavia päivämääriä

– 20.11. Hallituksen ensimmäinen koulutusilta

– 27.11. Hallituksen toinen koulutusilta

– 16.-17.12. Hallituksen koulutusviikonloppu

Hakuohjeistus

Haku Turun KY:n hallitukseen vuodelle 2018 on alkanut. Luottamustoimi alkaa 01.01.2018 ja kestää vuoden. Hakea voivat kaikki Turun KY:n jäsenet.

Halukkaiden on erittäin suositeltavaa vastata etukäteen asetettuihin kysymyksiin. Kysymykset ja vastaukset julkaistaan Turun KY:n nettisivuilla, jotta koko jäsenistö pääsee perehtymään ehdokkaisiin etukäteen. Voit halutessasi vastata useamman kuin yhden sektorin kysymyksiin. Vastaukset tulee lähettää osoitteeseen viestinta@tuky.fi sunnuntaihin 5.11. klo 23:59 mennessä. Viestiin tulee myös liittää edustava valokuva hakijasta, joka julkaistaan vastausten yhteydessä.

On myös suositeltavaa osallistua ennakkohaastatteluihin ns. hallitusgrillissä maanantaina 13.11. klo 16 Osuuskauppasalissa. Ehdolle voi kuitenkin asettua vielä itse syyskokouksessa tiistaina 14.11. klo 16 alkaen.

Asettumalla ehdolle jo etukäteen annat äänestäjille mahdollisuuden tutustua sinuun ennakkovastaustesi ja haastatteluiden perusteella, sillä itse syyskokouksessa ehdokkaiden esittelyaika on aikarajoitteen vuoksi erittäin lyhyt.

Jos mielessä on kysymyksiä hallitustyöskentelystä yleisesti, hakuprosessista, sektoreiden työtehtävistä tai muusta, muista saapua paikalle Montun After workiin hallitushaun ja muiden TuKYn hakujen infotilaisuuteen keskiviikkona 25.10. klo 16.00.

Lisäksi kysymyksiä voi milloin tahansa lähettää hallituksen puheenjohtaja Kristian Raitiolle (puheenjohtaja@tuky.fi).

Sektorit