Parkkiryhmä haki joulukuussa täydennystä riveihinsä, ja löysi kolme uutta hohdokasta jäsentä. Nyt 16-henkinen Parkkiryhmä on taas täysilukuinen ja lisäjäsenien avulla Parkki pysyy pystyssä tänäkin vuonna. Lue uusien jäsenien esittelyt alta!

 

Moro,

Mun nimi on Atte Mäkinen ja olen toisen vuosikurssin opiskelija! Tämän parin vuoden aikana on tullut oltua mukana melkoisesti TuKYn toiminnassa mm. NESU-TuKYn varapuheenjohtajana sekä Vujutiimin yrirtyssuhdevastaavana. Näiden tehtävien johdosta Parkilla vietetty tuntimäärä on kohtalaisen suuri ja Parkista on tullut minulle (kuten varmasti myös muille) hyvin rakas. Hauskaa olla nyt mukana Parkkiryhmässä pitämässä meidän rakkaasta kotikonnusta huolta, jotta myös tulevat kanssakylterit saavat nauttia Parkin mahdollistamista unohtamattomista bileistä.

 

Tervehdys!

Mää oon Taneli Hukkanen, kolmannen vuoden kuntalainen sekä kohtalaisen kokenut Parkin käyttäjä. Parkilla on tullut vietettyä kiusallisen paljon aikaa sekä vieraana että järjestäjänä. Näin ollen parkkiryhmä sopii minulle kuin otsatukka sialle. Parkin siivoustarkastuksissa tiedän, mihin epähuomiossa kaadoit kuntalaiskuppisi ja potkaisit puolikkaan lihapullasi. Ollaan ylpeitä Parkistamme ja muistetaan käyttää sitä aktiivisesti ja vastuullisesti, ennen kuin se seuraavan kerran palaa. Siellä nähdään!

 

Moikka,

Mä oon Petronella Toikkanen, kolmannen vuosikurssin laskentatoimen ja rahoituksen pääaineopiskelija sekä Parkin suurkuluttaja. Näiden reilun parin vuoden aikana olen ollut aktiivisesti TuKYn toiminnassa mukana ja hommiin on lukeutunut pari hallituspestiä sekä lukuisia nakkihommia. Ollessani Wiiniklubissa -16 ja CIAn hallituksessa -17, olen päässyt osaksi kaikenlaiseen yleiseen hassutteluun sekä huikeiden tapahtumien järkkäämiseen. Nyt odotan innolla mitä aika Parkkiryhmässä tuo tullessaan.