Kartelli on kansantaloustieteen opiskelijoiden oma ainejärjestö, jonka tehtävänä on toimia linkkinä opiskelijoiden ja Taloustieteen laitoksen välillä sekä huolehtia siitä, että opiskelijan ääni tulee laitoksella kuulluksi.

Kartelli palvelee jäsenistöään myös järjestämällä enemmän tai vähemmän kansantaloustieteeseen liittyviä tempauksia sekä tarjoamalla opintomatkoja mielenkiintoisiin kohteisiin niin koti- kuin ulkomaillakin. Toisinaan agendalla on ihan vaan rentoa hengailua Parkilla saunan ja virvokkeiden merkeissä, eikä tapahtumista puhuttaessa tietenkään sovi unohtaa perinteisiä pikkujouluja tai kesän kohokohtaa, maineikasta grilli-iltaa!

Vaikka kartellin muodostaminen onkin kilpailulainsäädännössä kiellettyä, ei Kartelliin liittymisen houkutusta kannattaa suotta vastustaa. Nimestään huolimatta järjestö on avoin uusille ihmisille ja ajatuksille pääaineeseen katsomatta. Myös hinnat ovat täysin joustavia, eikä niitä ole etukäteen sovittu.

Kuinka päästä mukaan Kartelliin?

Liity sähköpostilistallemme KY-Kartelli@utu.fi  ja tykkää sivuistamme Facebookissa niin kuulet tapahtumistamme ensimmäisenä.

Hallituksen jäsenet

Ida Laitoniemi

Puheenjohtaja

Kaisa Olli

Varapuheenjohtaja

Iines Honkavaara

Rahastonhoitaja

Julia Lintunen

Tiedottaja & sihteeri

Antti Kunnari

Yrityssuhdevastaava

Wilma Nissilä

Koulutuspoliittinen vastaava

Harri Turkki

Projekti- ja ympäristövastaava

Hallitukseemme tavoitat sähköpostitse osoitteesta KY-Kartelli-hallitus@utu.fi.